Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1137
Якщо точно так це буде нанесено на футболки, то вважатиму це браком. Чому? Бо дизайнери забули про центрування тексту. Краще б дали цей слоган одним рядком (місця вистачає), а не двома.
Показати
Africanda-S, ти дійсно настільки консервативний і застарілий? На дворі 2021 рік, "центрування тексту", "слоган одним рядком", АХАХ!
Henry, Вербича теж немає. Очевидно не відійшов від травми. Нападаючого, ІМХО, гратиме Леднєв, а Гармаш буде відтягнутим АП + Караваєв.
Показати
Все же Гармаш играет ближе к воротам соперника, чем Леднев
Ну що ж, нехай щастить Тіберіу. А якщо знайде для Динамо гравця рівня Черната чи себе самого - то взагалі буде чудово. Але в якій лізі гратиме його клуб - вищій, першій, другій?
Показати
Africanda-S, в прошлом сезоне выступал в третьем по силе дивизионе, в этом, если память не изменяет, пошел на повышение.
Ось що буває, коли організатори концертів економлять на спецнастилах для збереження газону.
Показати
Africanda-S, организаторов концертов газон вообще не должен волновать. Они арендовали площадку и заплатили за это деньги. Это провтык владельцев стадиона и тех, кто следит за сохранностью газона. Они должны были позаботится о настилах и выдвинуть условие арендаторам обеспечить его сохранность
VoValdo, заявочний період ще дуже далекий від завершення. До того ж переговори можуть мати затяжний характер.
Показати
Africanda-S, питання не взаявочному періоді,а в тому,що УПЛ розпочинається і беруть гравця який не факт чи встигне зігратися. Тобто поки футболіст стане в стрій мине кілька тижнів ще. Коротше в ДК все ,як завжди...
Fanat, вас зрозумів. Але я мав на увазі тільки водонапірні башти.
Показати
ДВРЗ - це взагалі окрема планета, якщо не галактика ))). Але якийсь шарм має.
Цікаво, в яких містах теж є отакі символи? Можу назвати Вінницю, Глухів, з певною натяжкою - Білу Церкву.
Показати
Africanda-S, В Днепре гостиница "Парус" =)
Africanda-S, символ ДВРЗ тоже водонапорная башня) только более солидная
Africanda-S, Конотоп. Вежа Шухова.
"так далеко від місця реєстрації". А які нормативи цієї далекості, це скільки км? На Шахтар, Олімпік, інші клуби вони не поширюються?
Показати
Africanda-S, как ты себе представляешь их игры на данный момент в донецке ?
Між рядків: та я дуже хотів, щоб ця трійця грала в моїй команді. Але менеджмент Шахтаря пожлобився дати гроші на їх купівлю. Тому й роблю благородну міну про паскудному настрої.
Показати
Africanda-S, нет он сказал, что Шахтер- слишком мелкая команда для таких хороших футболистов как Берарди, Бога и Локателли))
Як би там не було, але Заховайло питання ставить правильно: чи здатний Луческу на другий рік тренерства в Динамо хоча б зберегти рівень минулого сезону? І хоч трішки примножити його? Як знайти нову мотивацію? Здобути чемпіонство важко, зберегти його - набагато важче, це аксіома. Надія хіба що на прогрес Леднєва, Сироти, Забарного, Нещерета, Антюха, Дубінчака і забивучість Шкуріна і Ваната. Мені здається, що сформувати заявку в 25 гравців на цей сезон буде непросто, бо конкуренція ще вища, ніж минулого року.
Показати
Питання чи здатен суркіс ? От в чем вопрос .! Мірча вже всим доказав свою профпридатність , але без підсилення результату якось неочікуваного не чекайте . Тим паче на фоні такого потужного підсилення конкурента , про ЛЧ я мовчу взагалі .
Africanda-S,
No results found.