Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 72
Коментарі по темі:
Джонатан - Сілва, Міранда - Алмейда, Еліас - Нінковіч. Не думаю((
Показати
Судя по всему, вместе с Семиным вернется сами знаете кто ) и вопрос с атакующим полузащитником закроется. Справа хорошо играл Бетао, но на стороне Джонатана, конечно, возраст.
Коментарі по темі:
Дякую за цікавий пост))) З різницею в один мяч переможе Барселона(3-2, 2-1), яку я і підтримую.)) І ще не в тему: Португальские издания сообщают об интересе одного из украинских клубов к нападающему португальской "Браги" Матеушу. Источники в Днепропетровске, между тем, уточняют, что именно "Днепр" ведет переговоры с форвардом. Напомним, вчера в Киеве главный тренер "сине-бело-голубых" Хуанде Рамос заявил, что зимой клуб серьезно займется поиском нападающего в связи с травмой Гоменюка, из-за которой он выбыл надолго.
Показати
Спасибо! Про Матеуша уже слышал, почему то меня эта новость не удивляет, вполне в стиле Рамоса!
Коментарі по темі:
Мало хто з іноземних фахівців хоче розгрібати те що зараз твориться в Динамо. А може вже є кандитатура, але зараз цей тренер працює в іншому клубі.
Показати
Да, разгребать не придут,надо бы понимать какую команду мы хотим видеть.Я бы Динамо-машину немецкого типа но кандидаты заняты.А то что сейчас это италомодель неудачного типа.(С тренером англом)!!!!
А Шовковський, Шевченко, Ярмоленко?
Показати
У Шовковского непонятные перспективы после серьезной травмы, Шевченко, увы, на свой уровень уже не вернется, Ярмоленко не тянет.
Добрий День. Хотів би запитати, чи можливий варіант що ІМС ставить Сьоміна як тренера який би вивів Динамо з кризи при мінімумі затрат, так як він вже це робив. А за цей час ІМС домовився із серйозним іноземним спеціалістом. Такий варінт був би вигідний обом сторонам. Динамо - має час на пошук добротного фахівця, а Сьомін вивівши клуб з кризи віддячить ІМС за підтримку при переході в Локомотив, і це би був непоганий кінець його тренерської карєри.
Показати
Какой смысл ???
Нет, я это исключаю. И сам Семин на это не пойдет. Семин, как по мне, отличный специалист.
А цей тренер коли-небуть тренував чи грав за Динамо?
Показати
Да
Коментарі по темі:
Цікавий пост. Дякую. 1. Нінковича потрібно продавати. 2. У Шевченка і Шовковського на мою думку є два варіанти: - Продовжувати грати. - Завершити карєру і стати тренарами Динамо. 3. Бертолльо і Андре залишити до літа. 4. Центральний захисник, я бачу на цій позиції Русола(можливо поміняти на Гільєрме). 5. Романчук непотрібний, вже краще Польового чи іноземця. З усім іншим більш-менш погоджуюсь.
Показати
Пожалуйста! Спасибо и Вам!
Коментарі по темі:
Мої кандидати: 1_Ліппі; 2_Пелегріні; 3_Магат; 4_Оніл. "Да, лучший наш автомобиль - Запорожец!" - А Вепр? нормальний Джип:)
Показати
http://photos.autoexpress.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_426/car_photo_213070_7.jpg
Коментарі по темі:
А чим погані покупки Газаєва: - Шевченко(Лідер і обличчя теперішнього Динамо); - Коваль(Надія і обличчя теперішнього Динамо); - Бертолльо(гравець збірної Аргентини, визнаний одним з кращих півзахисників чемпіонату); - Андре(гравець збірної Бразилії, кращий бомбардир); - Алмейда(на момент придбання непогано виглядав); - Маграо(в атаці досить непоганий); - Сілва(а тут і сам не розумію). Але чому вони(Андре, Алмейда, Бертолльо) не заграли?
Показати
По первым двум - согласен! По остальным - не аргумент вовсе! Если не заиграли, значит игроки плохие, не подходят, селекция Газзаевым проведена плохо!
Коментарі по темі:
Враховуючи характер Блохіна. Наскільки я розумію, це буде не тандем, а просто Буряк буде його "правою рукою"(замом).
Показати
Не туди, вибачаюсь))
No results found.