Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 72
Зоря фарм клуб Шахтара(((
Показати
да парень та действительно классный,когда молодежка на евро облажалась,но лутче всех сыграл
Найгірший клуб Премєр Ліги сподіваюся вилетять.
Показати
Будут бороться за ЛЕ однозначно.
Коментарі по темі:
Так вот! Открываю сегодня сайт и захожу в с вой блог с голосовалкой, и... От увиденного аж усы дыбом встали и чуть хвост не отпал...!(( ;)) За прошедшую ночь, один какой-то дурень или дебил(не побоюсь этого слова), сумел каким-то образом раз 200, если не больше, нажать на кнопку "Да" в моем опросе. А в опросе у Coastal, такое же количество раз нажал на кнопку "в поддержку фанов". Это какой-то... пи-пи-пи...!!! Это ж надо так нажраться или обколоться, чтобы потратить столько времени на фальсификацию ОБЫКНОВЕННЫХ болельщицких опросов!((( ;)))))))) ------------------------ Покажи докази того що хтось накрутив рейтинг інакше "дурень или дебил" - ти!!! І в чому взагалі сенс блогу?
Показати
У кого мозги есть, тот и так всё поймёт! А у кого их нет, то... что я могу им доказать/объяснить...?!((((
До останього абзацу додав би гравців молодіжних збірних. Я проти ще більшого ліміту через ту причину шо вказав Клод. Можна було б додати варіант при якому коли в онові матчу грає Українець до 18-19років, можна випустити ще одного легіонера, це дало б шанс заграти молоді з дубля а не чекати до 20-22років.
Показати
Недавно слышал про такой курьез, мол Мирон Маркевич долго на протяжении матча не делал замен, потому что не мог посчитать количество необходимых украинцев на поле ;) Думаю если ввести вот такую чехарду он и вовсе уволится... А так во всем согласен, еще раз повторюсь я тоже противник ужесточения лимита.
Гравець збірної Уругваю. Грає за Палермо. http://www.transfermarkt.co.uk/en/abel-mathias-hernandez-platero/profil/spieler_76608.html
Показати
Ага, вот сейчас Палермо только разбежится и продаст нам Эрнандеса. А сам Абель наверное с детства за ДК болеет, другого смысла ехать в Украину не вижу.
Сумніваюсь я, що з Італії можливо когось витягти, тим паче з Палермо. Мені чомусь подумалось про гравця безпосередньо граючого у Латинській Америці.
Найвідоміший це мабуть Луіс Суарез, Сьомін на пресконференції промовився що з ним влітку вели переговори, але він відмовився і перейшов у Ліверпуль, за суму близьку до 25 млн. до тогож він був одною із зірок чемпіонату світу. Щодо Форлана недумаю що Динамо даватиме близько 25 млн. за 32 річного гравця.
Показати
Можуть бути Робіньо, Кавані, Абель Ернандес, Адебайор і багато інших форвардів.
Коментарі по темі:
Дякую за блог прочитав із задоволенням, ці проблеми вже з нами вже давно, і покищо реальних дій для їх вирішення я не побачив((
Показати
Взаимно, спасибо! Решить проблемы можно, если взяться за все с умом и больше доверять Палычу, у того как раз мозги варят!
Ці фанати не люди а сміття - люди до такого не опусться!
Показати
І що Газзаєв мав їм відповісти?
Коментарі по темі:
Дякую! Особисто мені найбільш сподобалися варіанти підсилення з Франції.
Показати
Спасибо и тебе
Ну хтось з себе вже зробив "Шарафутдінова", адже сказано було цього максимум наступного тиждня, часу ще придостатньо.
Показати
Спасибо за поддержку Алексей. Если мой источник ошибся, то я напишу блог с извинением.
No results found.