Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 72
http://www.dynamomania.com/news/129793-kak-mihalik-v-dnepr-perehodil
Показати
Спасибо, я это все читал. Я не привык счетать чужие деньги, это не моя головная боль! Семин пусть разбирается, только бы это дало результат!
Коментарі по темі:
Стаття присвячена школі Динамо: http://www.dynamomania.com/news/80502-shkola-dinamo-pod-mikroskopom
Показати
"Анатолий Тимощук тренировался в столичном РВУФК (об этом мало кто знает), но главному тренеру Динамо-3 Еськину он не подошел. Привозил туда известный тренер Роман Шнейдерман и Руслана Ротаня – та же история." Вот и я о том же говорю: Да, приводили/привозили в ДК на просмотр тех или иных футболистов, ну и что? Ошибок случается предостаточно в любой из подготовительных школ любого, даже самого знаменитого клуба!!! А в остальном.... Возьмём все те фамилии, которые выделены... Ну, и где они сейчас?
Цілком підтримую: Українцями високого рівня можна закрити практично всі позиції, і створити команду Топ рівня. Коваль, Ярмоленко, Коноплянка, Ракицький, Степаненко, Голодюк, Гармаш, Калітвінцев..., з постарших Русол, Мілевський, Алієв, Михалик... плюс парочку легіонерів високого рівня, проблемними залишаються хіба що флангові захисники, легкі форварди, плеймейкери. Щодо Гусіна і команди, то переглядаючи всіх талантів переглядається можливість зміни громадянства? Існують варіанти пошуку з далекого зарубіжжя: Африка, Америка, принаймні Європа? Не тільки гравців з СНД, чи як?
Показати
+ Тащі, кажуть сильний гравець.
Спасибо. Тащи пока что ничего никому не показал, он еще молод и нестабилен. Да, есть хороший потенциал, но не более!
Я знаю пару: Тимощук, Русол, Ананідзе.
Показати
Я имел ввиду не тех, кто были на просмотре))
Без сумніву Жуліано наряду з Пауло Енріке Гансо найсильніші в чемпіонаті Бразилії на своїх позиціях, приємно що такий сильний гравець перейшов у наш чемпіонат. Вдвічі приємніше що це не Динамо чи Шахтар. Це свіжчить про те що чемпіонат України це не тільки два клуби. Це доказує Дніпро, Металіст починають ставати на ноги Карпати, Металург в меншій степіні. Рівень ЧУ стрімко розвивається це вже факт, і він мене радує. Неуявляю щоб гравець такого рівня прийшов років два тому навіть у такі кити Українського футболу як Динамо та Шахтар. Головне щоб це не припинялося. Щодо запитання чим керувався Жуліано переходячи у Дніпро - гроші, Ліга чемпіонів(не ліга європи), клуб з амбіціями, титулований тренер, хитрі агенти.)) ЧУ став вітриною для клубів топ5 та тренерів збірної Бразилії. Тайсон сказавщо тут не так вже і погано.
Показати
Сами бразильцы так не считают. Если не ошибаюсь, Жули нет даже в десятке сильнейших на его позиции в чемпионате. В плане пиара - да, но это уже не совсем футбол.
Гансо всё-таки гораздо лучше, на мой вкус. Хотя и постарше.
Дякую, ставлю плюс за роботу. З приводу приходу Сьоміна, вмене двоякі відчуття, з одного боку він вже поставив у свій час досить непогану гру, але я б хотів побачити когось з Європи, молодого фахівця, який вже має певний успіх нехай не з грандом, а також перспективи тут би підійшов Італієць(Гасперіні, Алегрі, Ліппі(хоча і не молодий). Словом тренер з перспективою довгого перебування в команді. Можливо варто було переманити наставника Порто. Сподіваюсь через деякий час таким тренером стане Шевченко, але перед тим нехай потренує дубль, або побуде помічником якогось топ тренера(який можливо прийде після Сьоміна). Сподобались рішення Суркіса омолодити тренерський штат починаючи з дубля. Маю запитання: - На Динамоманії висунули версію що Суркіс домовляється з Абрамовичем про фінансування Динамо, можливий такий варіант? - Хто реально може піти разом з Сьоміним з Локомотиву в Динамо, були версії: Родольфо, Асатіані, Алієв, Гагатов, Оздоєв. - Як твій проект? І наостанок. Щасти у роботі. Дякую.
Показати
На здоровьячко! Уже известен штаб первой команды, куда войдет Ребров и это первый позитивный момент, это говорит о том, к чему ИМС готовит эту команду! По игрокам... Как я выразился выше, публично на эту тему говорить не готов! Проект мой в работе, все потихонечку продвигается вперед, мы обрастаем наработками и идеями!
Ціни вказані у блозі реальні, чи взяті з transfermarkt?
Показати
Думаю эти цены приближенны к реальным и ничего общего с трансфермаркетом не имеют, можно взять и сравнить - всем легко доступно. Хотя тот же Гардош будет, наверное, подороже моей цены стоить.
Не бачу ні одного гравця в основу, хоча можливо і помиляюсь, з центральних захисників взагалі вже краще з дубля когось взяти, того ж Парцванію. Ліга чемпіонів буде ще не скоро за цей час можна було б почати награвати. Невмиваку попробувати, вільний агент, українець. З усіх найбільше шансів заграти мабуть у Траоре, його я і хотів би побачити у нас, але тільки у випадку продажу вже наявних форвардів. Цікаво було б прочитати твою думку хто з цих гравців найбільш потрібний нинішньому Динамо. Дякую за пророблену роботу, з нетерпінням чекатиму продовження.)))
Показати
Как по мне лучшим выбором были бы Вальтер Лопез и Траоре. Они бы усилили Динамо. Но, как уже многие высказались, в Румынии наша селекция смотрит центрального защитника.
Мілевський, Шевченко, Кравець, Ярмоленко, Андре, Гільєрме, Зозуля - а не забагато.
Показати
В правильном направлении мыслишь! Об этом и я когда-то писал и приводил подобный список...)))
Андре и Гильерме ф топку. И будет все гуд.:)))
Їдь у бате там таких "адекватних" люблять.
Показати
Да нет, пускай идет в Лохо, там у него есть однодумец по-поводу уровеней чемпа России и Украины.
No results found.