Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 236
Коментарі по темі:
Перед грою з Олександрією я писав, що Алієв має шанс стати кращим в цій грі, так як з слабаками і дублем він герой, проте дуже важко згадати ігри з сильними суперниками де він показав супер гру, а не суцільні паси назад і удари в нікуда.Це пов"язано з тим, що при щільній опіці Алієв як гравець пропадає. На мою думку 8 млн викинули на вітер, гравець максимум на груповий етап ЛЕ
Показати
Ти правий на 100%. А ще постоянні подачі з кутового на ближню штангу, таке враження що він невміє підняти мя"ча((!
Велике спасибі за Дениску! Ссорі, за блог про Дениску)))))))))Дуже толковий аналіз, плюсую баааааагато разів. Гармаш мій улюблений гравець і я вже не раз писав, що скоро ми без нього уявити наше Динамо НЕ ЗМОЖЕМО. Як на мене ключовий гравець наступних 2-3 років
Показати
Завжди будь ласка)
"пример с Гармаша брать" - ну Дениска-редиска і справді тут був молодцем-удальцем, всіх порозтаскував, як в НХЛ)))))))))))))))))))))))))
Показати
потому, что Гармаш нормальный пацан, из-за одной ошибки к нему уже даже судьи предвзяты) в чемпе
програвав би з кротами)))))))))
Показати
Та не дай Бог! Вон Сашеньки Кучер хватает.))
Коментарі по темі:
Андрій, дякую за статтю, все по ділу та об"єктивно. Якщо можна, одне питання: Ваше ставлення до Дем"яненко, його успіху, напевне все-таки його тренерського прогресу та ставлення до можливого колись тренерства в рідному клубі.
Показати
Я очень рад за Демьяненко, обязательно поздравлю его при встрече, но не вижу снова его в "Динамо" в качестве тренера. Да, он выигрывал чемпионат, но вспомните, как при нем "Динамо" играло в ЛЧ!
Пояснюю для обдарованих: -після 65-ї хвилини просто не було кому дати пас вперед, не було людини яка могла відкритися чи вирватися на вільне місце - це раз; -бачив швидкість Дуду, те чого дуже було потрібно, щоб відсунути гру від свої воріт це два; -після 65(та й до неї) НЕ бачив Шевченка у відборі - це три; -про Дуду пишу перший раз, ти щось переплутав. А ось про розумничку Дениску пишу вже давно)))))))))
Показати
тебе пора открывать лавку (очередные "пуды" на подходе), или снимать "буденовку" (по причине выхода из пионерского возраста %))) !!!
Юр Палич не виправдовуйся))))) Все написане звучить смішно, наївно, як слова 14-річного тинейджера
Показати
Стоується Павлик 21:48
Найкращі в нас однозначно Браун, Гармаш, Шовковський Найгірші також однозначно Алієв, Шева і СЬОМІН - ну не буде так везти завжди, удари - 2 гола, весь матч в захисті, вся гра на винос, з 65хв просто просилася, ні кричала про себе заміна Шеви на Дуду(чи навіть будь кого іншого) Блін ну де ж ти моє Динамо
Показати
Достал ты с этим Дуду.Ты его хоть раз видел в отборе.Буденовцы.....понимаешь...
ты про лимит слышал? ну как можно в этом матче Шеву на Дуду менять... специалист хренов)))
+сто пудов, и еще скока - пожелаешь!!!)))
Палич не будь боягузом, прооошу, не міняй Дениску, не залишай нас В 10 вже перерві, Деня зараз один з найкорисніших гравців, я вірю він зможе дограти до кінця матчу Динамо Вперед!!!!!!!!!!!!1
Показати
Семин не из тех кто рискует, так что Гармаша скорее всего уберет. Даже если нет, то после первого же фола или попытки фолить Дениса во втором тайме, усадит на лавку. Счет в нашу пользу, поэтому скорее всего выйдет Нинкович, он надежный парень, пожарить не будет. Рыбалку хотелось бы увидеть.
Хто не довольний Гармашем просто порівняте 1 і 2 тайми, гру команди з ним і без нього... Не дам Деніску в обіду... один з небагатьох хто зараз грає
Показати
та да, но Денис сам виноват - желтую получил и несколько "последних китайских предупреждений". Если б Семин его не снял играли бы 2-й тайм в меньшинстве.
У що грає? подивися скільки обрпізок у 1 таймі? жодного вчасного пасу, тому що він перетримує мяч! плюс можлива 2 жовта коли він крутив палцем у віска спрячи із боковим?
Гармаш- ноль! Сколько обрезок было из-за него в центре поля и зачем нужен такой футболист на один тайм? Гнать его надо поганой метлой вместе с президентом и тренером, довели уже клуб до ручки.
No results found.