Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 2
Прошу у всіх вибачення за грубість, але Сьомін-іди НАХУЙ, підріло ти кончіне! І забери із собою цю солодку парочку, які на полі крім себе нікого не бачать! ГРИ НЕМАЄ!!! ДОЛБОЙОБ! ТРИ ГРИ ПОСПІЛЬ ПРОСРАТИ!!! ІМС - скільки будее терпіт і говорити всяку херню! Якщо він після матчу не піде нахуй, у грі з металістом буду вболівати за харківчан!!! Може поразка від Метала заствить Вас задуматися!!!
Показати
+1000000000000000000000000000
Данный персонаж проследовал туда, куда предлагал Семину - его аккаунт удален, все ай пи занесены в черный список.
Причини поразки 1.Семін програв матч тактично!!! не готова була команда до такого стилю гри ШД! 2.Відсутність командної гри (хоч убийте, не розумію, чому більшість гравців ДК після того, як віддали пас зупиняються? чому треба бігти з мячем до партнера і віддавати йому пас із 3 метрів, як це можна зробити із 20 чи 30 і не тягнути до партнера ще 2 гравців суперника? інакше як відсутність необхідної майстерності це не назвеш!) 3.Цілий перший тайм команда грала у меншості (я дуже поважаю шевченка і тещо він зробив в цілому для футболу, але може вже краще зосередитися на грі у гольф? Фактично це саме стосується і Брауна!!! він звичайно непоганий нападник, але для цього гравця потрібен класний 10 номер - хороший плеймейкер і з дуже гарним пасом. я б хотів повернутися до гри із Зорею. я цілком розумію що рівень Зорі не відповідає рівню вчорашнього суперника. але зверніть увагу, що в більшості моментів швидкість в командних діях появлялася після того, як міля чіплявся за мяч, і віддавав його на фланги, куди на швидкості вривалися партнери. у брауна цього не має). За таких обставин вважаю, що потібно змінювати схему гри, або знаходити під цю виконавців. 4.Бажання бути лідером. У багатьох гравців ДК є це намагання, і воно, як на мене, очевидне. Я взагалі то не проти, але це має здійснюватися без браку для командних дій. а в іграх ДК досить значна кількість гравців своїм намаганням "заробити бали" шкодить командній грі. я не претендую на істину, а просто висловлюю свої міркування. і я не розділяю оптимізму окремих вбалівальників щодо того, що команда грала нормально, створювала моменти (не пригадую жодного стовідсоткового моменту за вчорашню гру), билася. тому що ми всі так говорим (і я теж це робив до вчорашньої гри), а проблеми в організації гри так і залишаються.
Показати
А від кого залежать проблеми в організації гри? Все вірно від головного тренера! Як тільки команда грає з суперником на кілька порядків нижче тоді все гаразд, як тільки ДК грає з суперником вищого рівня ту то і висвітлються усі проблеми. У вчорашній грі команда ДК виглядала, як дуже посередня команда. І забиті голи виглядали випадковими. Вже давно не бачив комбінаційної гри з боку ДК. Осмислених комбінацій команда не показує. Обіграти один в один це вже занадто.
No results found.