Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 891
Ще трішки, і Луческу можна расизм пришити ))
Показати
Буковина, якщо "ще трішки", то слово "пришити" буде не зовсім відповідним. :)
після Буяльського, Сидорчук №2, про кого я питав себе постійно: "що він робить на полі?" Тепер у мене є відповідь ))
Показати
Буковина, а я например не вижу в Украине опорников. Как бы я не относился к кротам, но первый -Степаненко, второй -Сидор. Дальше -пропасть. Хотя, соглашусь, он не тянет. Может он хороший, как человек, но это одна из самых проблемных позиций в Динамо. Только хороший опорник стоит от 10-ти. Не факт, что Суркис на это пойдет. Многие тут предлагают возвратить Че-че, но он ведь не совсем опорник. Шепелев (многие будут плеваться из-за моего мнения) не тянет на этой позиции, да и на никакой другой. Андриевский тоже не тянет. Булецу попытаться немного переквалифицировать... Палка о двух концах. Без усиления в эту зону не вижу хорошего в ЛЧ. Хоть Беседина ставь
RBaggio, це самом собою, і це норм, кожна людина при здоровому глузді при рівних умовах буде вибирати місце роботи, де платять більше, хіба ні? Думаю, може навіть більше значить можливість грати в ЛЧ. З минулим клубом це було б нереально, а ЛЧ, це амбіційно, це вітрина, це досвід. На мій погляд, він зробив розумний вибір. Та й для нашого чемпу буде в +, якщо він аткий спец, як про нього кажуть.
Показати
Буковина, щоб грати в ЛЧ, треба туди ще попасти, а так згоден, це буде + для УФ. Просто йому вже таку рекламу зробили, що як мінімум має вийти з групи ЛЧ.
Beliy, а как насчет "такая корова нужна самому"?
Показати
Буковина, треба вже навчитися продавати вчасно
забивав теж Трубін?! ))
Показати
Буковина, с Интером никто не забивал
Коментарі по темі:
Реально, як прощання
Показати
Это и есть прощание, Буковина,
Первый матч «МЮ» выиграл на своем поле со счетом 6:2.
Ответная игра в Риме завершилась победой «Ромы» - 3:2.
Общий счет - 8:5
Здається, з математикою проблема )))
Показати
Оп, тупанув, перепрошую
я й забув за нього
Показати
Буковина, он еще и на контракте с Динамо, и вернется с аренды, врядли его выкупят.
Мені подобається новина. Чим більше гравців і тренерів сильних та перспективних, тим вище рівень чемпу
Показати
Буковина, и тем меньше шансов у нас защитить чемпионство. Или кто-то думает что Суркис увидев это транжирство от кротов расщедрится?
Барвiнок,
«Буковина, у нас же відвертий диспут».
І я вдячний Вам за це
«Тоді було три адекватних суперника, сьогодні - жодного. Це суттєва різниця»
Я не думаю, що Шахтар варто прирівнювати до Минаю. Очевидно, що рівень чемпу загалом понизився за рахунок пониження певного класу команд окремо. Звісно, це грає свою роль, АЛЕ це справедливо при будь якій моделі гри окремої команди.

«За часів Блохіна не було прірви. Була тимчасова невдача, властива для будь-якої команди. Блохін не був тренером рівня Динамо. Але він не руйнував підвалини клубу, що в міру свого безумовного таланту робить Луческу. От це і є прірва.»
Поважаю Ваше право бачити стан речей саме так. Я бачу інакше. Блохін лише яскрава пляма невдач з його 5 місцем, але стабільне друге місце разом з іншими тренерами (окрім Реброва) показує, що Блохін не виключення, а правило, закономірність.

«Луческу відмовляється від трансферів? А... ну він же сказав, що відмовляється. :)»
Вірити чи не вірити людині, це вибір кожного. У мене немає причин не вірити цим словам. Ви думаєте, що трансферів немає, бо немає бажаючих їхати в наш темп. Так Луческу не брав зірок в команду, а брав молодь, яку потім продавали за гроші, що нам й не снилось, в клуби, які в списку топ. Тому навіть при врахуванні прикрого факту. що рівень нашого чемпу сильно впав в силу об’єктивних причин, а відповідно пропорційно понижується привабливість грати в ньому з одного доку і підвищується ціна питання з іншого, для молоді приїхати грати в Україну за відповідні гроші і перспективи світитись в європейських турнірах, виглядає як хороший варіант. Але навіть при цьому у нас немає не те що напливу бразильців під Луческу, як тут вангувалось в кожному другому дописі «антилуческівців» на самому початку, але навіть поодиноких таких випадків не спостерігається (додам: для мене на превеликий жаль).
Крім того, подивмось, що кроти будуть робити далі. Якщо вони когось підпишуть з числа класних гравців, то це певною мірою спростує Вашу тезу про неправдивість заяви Луческу.

«Буратіно де Пена»
))) Діяльність попередніх тренерів привела до результату, коли навіть такий «буратіно» приносить користь команді, і я б засмутився, якби він від нас зараз пішов.

«Гаразд, подивимось на підсумки трансферної компанії. Хочете навангую? Тут на форумі будуть знову прокльони Суркісові, який знову нікого геройського не придбав.»
Думаю, що так було б в будь-якому випадку (Луческу буде ГТ чи Гусєв з Ротанем), і це пов’язано головним чином з фінансовими спроможностями власника клубу.

Підводячи підсумок. Ви вважаєте, якщо я правильно Вас зрозумів, Луческу злом для перспективи розвитку клубу, незважаючи наразі на позитивні результати команди, оскільки він прививає команді розвиток стратегії та бачення футболу, відмінний від стилю Лобановського. Я думаю інакше, я ЗАНОШУ діяльність Луческу в актив для клубу, тому що він закладає основи для розвитку подальшого, він вміє працювати з гравцями (особливо молодими), і він дає результат.
Показати
Буковина, Дякую Вам, щораз дискутуючи з Вами отримую задоволення. А те, що позиції різні за чесної розмови, мені лише до вподоби.
«Я не думаю, що Шахтар варто прирівнювати до Минаю». Мабуть, так. Хоча формально його можна прирівнювати вже й до Агробізнесу.  А фактично можна констатувати перемогу команди Луческу за відсутності конкуренції. Це щось на кшталт радянських виборів – де перемагає один кандидат за відсутності другого. Цифри краще за все говорять. У Шахтаря в 24 матчах 48 очок. Торік у 22 матчах було 59. Так, чемпіонство. Але чемпіонство суто формальне.
Блохін не виняток, а правило. От тут з Вами погоджуся. Після Лобановського. Політика Суркіса у виборі кадрів була катастрофічною. І, як на мене, запрошення Луческу – це вінець такої політики.
Щодо запрошень Луческу в Шахтарі. Думаю, там передусім добре працювала служба селекції в рамках парадигми Луческу (ставки на умовних бразильців). Але навряд чи в цій службі відбулися серйозні зміни, а от результати змінилися. По-перше, тому що не ловлять гав багаті конкуренти з Європи, по-друге, як я писав, їхати в чемпіонат змагатися з інгульцями – сумнівний крок у кар’єрі. Питання в іншому: 1997 року в Динамо не було бразильців, з легіонерів двоє білорусів і умовний росіянин Калитвинцев. З такими людьми Лобановський умів працювати. Щодо вміння Луческу я не змінив своєї думки. Але це окрема тема.
Ви пишете: «…у нас немає не те що напливу бразильців під Луческу, як тут вангувалось в кожному другому дописі «антилуческівців» на самому початку, але навіть поодиноких таких випадків не спостерігається». Невдовзі після призначення Луческу я вангував прямо протилежне у блозі: «Велике щастя, якщо в Київ приїде бодай один сильний конструктивний футболіст… Можу уявити, як судомно Суркіс, Луческу і компанія шукають зараз умовних бразильців. Але цілком ясно, що покладатися доведеться на своїх».
Щодо кротів. Так вони ж грають у тому ж чемпіонаті, що й команда Луческу. Різниця лише у фінансових можливостях. Думаю, що їхній прогрес можливий передусім за умови запрошення сильного тренера, а не нових Фернадіньйо і Вілліана. Вони вже зійшли на Мораеса.
Щодо де Пени. Найприкріще, що він не виглядає білою вороною в команді. Я пригадую, як Базилевич казав про Мілевського, що гравець з такою швидкістю не відповідає рівню Динамо. Гадаю, про де Пену (вінгера за спеціалізацією) він сказав би те саме.
Про імовірні підсумки трансферної кампанії я згадав в контексті причитань дописувачів на форумі після блідих матчів команди: мовляв, гравці винні, а Луческу ні.
Щодо Луческу в контексті історії моєї улюбленої команди Ви правильно мене зрозуміли. Але все одно живеш з надією на краще. Мене турбує: що буде після Луческу, що буде після Суркіса?
No results found.