Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 187
А в нашим ума для такого ходу не хватило..Лише на день перенесли...
Показати
SheriFF_2, мы играем после домашней игры чемпа через три дня на четвёртый, дома.
Нафига переносить? Игроки в сборных массово намаялись?
Такий "толковий" аналіз , як сам "толковий" аналітик...Написав кучу дерьма , що сам не пойме з чого почав....
Показати
SheriFF_2, он не может ни как отойти от расставания с любимым Кадром)
По словам агента Родрігеса , якщо Динамо не проб"ється в груповий раунд ЛЧ , тоЖерсон знову "заб"є" болт на футбол в Динамо??? Я правильно зрозумів його спіч?
Показати
SheriFF_2, это вопрос не к агенту, а к самому Родригесу, а мы уже не раз могли засомневаться в его профессионализме. Если что думаю не он один бросит играть если очередной сезон быстро скатится в провал.
Його рука на серці під час виконання Гімну України ще й досі перед очима!! Ось кого дійсно варто було "українізувати" , а не чмошних кротів....
Показати
SheriFF_2, рука на сердце это ещё не признак уважения к собственной стране. У нас много украинцев не держат руку на сердце и часто не поют гимн.
Оооо!! Виправились, нарешті...Тепер порядок,дякую!!!!
Показати
SheriFF_2, не везде, над составами еще не исправили)
Мал, звичайно ж буде ...Декстер і Ко напишуть , щоб на зразок цього 6 " Мы вас уважаем , ка "динамовцев" , но..... Дорожите Луческу, и ЗАБЕРАЙТЕ его обратно к себе!...""
Показати
SheriFF_2, ну если "заберайте" то тогда уже и "абратна к сибе"
Ви бачили раніше при ,,динамівських серцях,,, щоб Федоров чи Євтушенко бігали разом з командою, як це роблять на відео Вуко і Олег Анатолійович?
Показати
SheriFF_2, Федоров мог бегать, а тактик Евтушенко не в той форме)
Там половину команди трeба розігнати, тупі уроди з зарплатою такою , як увeсь бюджeт Колоса і Дeсни, нe можуть протиставити нічого , тим жe аматорам.Чка ЛЧ?.З такими гравцями і ТШ ми в наступному сeзоні будeмо боротися за попадання в топ 6,а нe за пeрші місця.На фарті вимучили Кубок , на фарті вискочили на другe місцe.Кроти вжe давно чeмпіони, а жодного матчу нe програли з тих пір.А ці уроди ходять по полю ,як на пляжі..
Показати
Вы хотите сказать, что игроки Динамо ниже уровнем Колоса, Десны и всех вместе взятых?. Да, много полен в клубе. Главное полено, это президент!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нужен тренер, а оно же не возьмет норм тренера с его запросами, ему нужны марионетки
Давай,Зоря , піднажми!!!!! Забий ще один гол гол Десні ..Нехай хлопці Скрипника пограють у ЛЧ, ніж ці далбайоби з буквою "Д" на грудях і перелякам дебілом тренером , з похуїстом президентом...Виключив цю ганьбу , вже три роки не можу терпіти ....Тепер нехай банять...На Шуріку вже забанили до 2041 р , тож нехай тут ще забанять ...Пофіг усі ці сайти , якщо клубу ,як такого немає!!!!!!!!
Показати
SheriFF_2, шмурику нужно место в самале, а не вы))) там всех банят, кто против суркисов слово скажет...
Вкотре, переконуюсь у безпорадності у грі Русина.Ну нe тягнe він на гравця Динамо (навіть запасного).Просто повний ноль , що у нападі , коли цe його пряма робота , що у роботі в команді на захист.Згадайтe його ва запоротих момeнта у грі проти Зорі.А сьогодні його взагалі нe видно.Віддати його кудись і то нeгайно.Інeрний гравeць , такий як і Шeпeлєв..
Показати
SheriFF_2, разве Соль или Карбо лучше? Я уже не говорю про Беседина. Летом нужно купить забивного форварда, иначе кроме Русина играть некому. Жаль что Вербич поламался, он бы усилил.
No results found.