Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 8
Solomir іди ка ти зі своєю діареєю на рахунок Максімова і його людських якостей в ж..... Спеціаліст копитом тобі в зад.......
Показати
Герман - мене людські якості Максимова не цікавлять зовсім, він мені не брат не сват і не друг, в нас хороших людей багато, та тренерів немає. Так от я про тренера Максимова і пишу, а погана він людина чи добра це мене не цікавить.
А ось і бан тут як тут.
Перед тим як називати когось фізруком, на себе потрібно подивитись. Спеціалісти.......... Були б в Динамо всі такі як Лужний, набагато менше проблем існувало, відношення інше. Пів команди грає за суму в контракті і так " чиста пАпАнтаваЦа..., я же игрок Динамо..." Їх давно треба переводити на режим : виграв - дали поїсти, валаєш дурака під час матчу - голодаєш тиждень до наступного разу. Рознянчили як малих дітей, ще би попки їм підтерали .....
Показати
може і підтирають, хто зна, я б не здивувався)
Також підтримую його слова. Сьоміну вдалося двічі увійти в одну і ту саму річку, Брага не стала уроком ..... )))) Ну але "Вася Уткин" - це вже як анекдот ))))
Показати
Сьомiн двiчi зайшов в одну i ту ж рiчку. Але штани замочив по самi "помiдори")
Евгений Сидаш Наскільки я зрозумів, то Gold отримує блок на тиждень. Так ??? Тоді не зрозуміло за що??? За те, що ви не розумієте жартів..... ????? Супер!!!
Показати
+1
Ну,ну. Денісов себе дуже високо підносить. Думає шо вот де-де, а в його супер "обєктивній" передачі вони зустрінутся і тут народиться нова сенсація ))) Ха-ха, по моєму у нього така чорна заздрість на "3 тайм", який до кого тільки не дзвонить і всі беруть трубку і приходять на ефір. Обломайся Дєня )))))))))
Показати
а його передача...якраз...і сама нормальна в Україні(про футбол)...кращої немае!!
Тренер Газ, а ми повинні бачити резудьтат. Результат не на табло, а у грі. Якби Динамо програло 3:1 і при цьому показало достойну гру, можна було б спихнути на неудачу, а так самі все бачите........
Показати
Если Динамо показало б достойною игру, то сегодня, мы были б на первом месте и мы б точно не проиграли б...
Та найміть ви якогось авторитетного тренера, платіть йому по 8 лямів за рік, а то..... Є кому грати, але немає гри - нонсенс ... Ви згідні ???
Показати
"Та найміть ви" і "платіть йому по 8 лямів" - це до кого?
Это из серии "вот, за первый сезон Моуриньо с РЕалом выиграет всё, станет лучшим тренером в истории футбола, а мы ему бросим вызов, сможешь-ли ты, Жозе, с разбалансированым Динамо ЛЧ выиграть"? Или как ты себе это представляешь? Срывается Арсен Венгер из Арсенала на 15-ом году работы и говорит руководству клуба "Хочу тренировать команду из Киева, всем пока!". А потом еще и Лёву контракт предлагают и они дерутся между собой за тренерское кресло Динамо. Вот тебе тренеры по 8 млн/год. Их очень мало. Как думаешь, поедут в Киев? Я думаю нет, да я больше, чем уверен.. Так что то, что у нас на данный момент есть хотя бы Газзаев, который Кубок УЕФА выигрывал - это уже что-то. Если найдем кого получше - классно будет, если нет, ну, так и будет дальше..Короче, это вопрос скорее к Президенту клуба и нам на него рассуждать - байты и килобайты интернета переводить.
Газаєв - баран, ви бачили шо він робить з Бертольйо, навіщо так його принижувати, скажете він гірше грає за Ярмоленка....... Ніколи. Навіщо його купляли??? Сидіти на лавці??? Ярмоленко забиває раз на 10 матчів, а авансів йому вже цілий сезон роздають. Ви подивіться на Зозулю і особливо Гармаша і порівняйте...... Є команда, є кому грати, але в основі весь час хтось випадає. P.S. Що буде як прийде Андре? Теж буде на заміні бо є Мілевський???
Показати
ПОЛНОСТЬЮ СОГЛАСЕН
Ты футбол-то смотришь? Или напомнить сколько Ярмоленко голов забил?
No results found.