Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 10
нахуй із команди каддурі, хачеріді, нінковича, вукоєвіча, ярмоленка, мілевського. і в першу чергу "вусатого". ЗАЇБАЛИ ці ДОЛБОЙОБИ!
Показати
ти ще бойка забув
да всех нахуй, просто всех нахуй. Всех нахуй. Нахуй.
Коментарі по темі:
я думаю, що Вадим мав на увазі, що це вина не тільки головного тренера. у іграх з голанцями та білорусами один Гусев мав забивати штук 5!!!
Показати
Это просто замечательно. А кто интересно мне поставил Гусева играть форварда, кто и на основании чего решил, что Олег вдруг возьмет да и разразится невиданной доселе результативностью?! Мне не лень было на днях посмотреть - за всю карьеру у Гусева ни одного хет-трика и 6 дублей. Притом из этих 6-ти - 3 за молодежную команду, 1 за сборную (в матче с Фарерами) и только два за основу ДК (один при Газзаеве с Таврией). Не страйкер Гусев! (другие у него сильные стороны) Играл он форварда только в Арсенале - и тоже забивным не был. Но ведь надо идти до конца и никак нельзя отойти от этих 4-3-3 (или что это?) и проч. Дальше продолжать не буду, чтобы не повторяться лишний раз...
Правильно думаеш;)
а різниця в чому?
Показати
А ты не понимаешь? Это неуважение
Незнаю як іншим, а мені вже надоїла ця компанія у ЗМІ розвернута щодо динамо. Складається враження, що у українському футболі крім динамо у жодної іншої команди немає проблем. І будь-який спортивний журналіст у нашій державі (насправді нормально до всіх відношуся, в тому числі і до автора статті, звичайно крім продажного Денисова якого вважаю справжнім доказом продажності даної професії) не покритикувавши динамо “не може заснути”. А якщо це не так, то чому аналогічної реакції зі сторони ЗМІ не було щодо інших команд, ЧУ? Чи у всіх інших проблеми відсутні? Чомусь видається що ні. І якщо хтось скаже, що це через відсутність результату, то і тут я не погоджуся. Адже на початку минулої осені результат був, як і істерія навколо динамо. І це продовжується не перший рік. І формується суспільна думка про ще що ДК – “зло”, а ШД – “вічний чемпіон”, і вся країна повинна вболівати тільки за ШД. Знаєте, це так само смішно слухати, як і те, що “схід кормить захід”. Для прикладу скажу наступне. Вчора чисто випадково подивився фрагмент програми продажного Денисова, в якій давався огляд матчів ДК і ШД. Я ці матчі дивився повністю. Так от, про гру ДК сказали, що Михалик мав получати червону за фол, а показуючи епізод із матчу ШД коли м’яч влучив у руку Ракицького навіть слово пенальті не згадували, як не показали епізод, коли м’яч перед цим влучив у руку гравця ШД під час виконання штрафного. Під час трансляції матчу ШД, він розпочався пізніше, і на той момент ДК вже було першим, коментатор “забувся”, і сказав, що показують матч лідера ЧУ, правда через секунд 10 поправився, що це без врахування матчів цього туру. І таких прикладів багато, що свідчить про цілеспрямовану кампанію проти динамо. А щодо 12 аргументів, із яких між іншим не всі говорять проти тренера, то я Вам пане Андрію скажу один, який перекреслить, як на мене всі інші. Ми вже це все проходили і не один раз. Адже вболівальники не були задоволені ніким після Лобановського (навіть при Сьоміні були люди незадоволені грою, критикували того за те, що він прививає ДК спартаківський футбол ), і міняли тренера. І чим це все закінчувалося? Та нічим. Розумію, що можливо у Михайличенка (при ньому до речі мені найбільше подобалася гра команди), Дем’яненка, Буряка та ін. не було достатнього тренерського досвіду, але результат був той самий, приходив новий, під нього куплялися гравці, і все, треба було йти, бо незадоволені грою вболівальники, відсутність результату і таке інше. Так може саме це було помилкою? Може треба на кінець це почати, дати людині попрацювати хоча б 2-3 сезони? P.S. насправді я теж не цілком розумію рішення Суркіса, але тим не менше вважаю за правильне зараз підтримати це рішення.
Показати
''болельщик'' ты, все разы в своём тексте писал Динамо с маленькой буквы..
Чи у всіх інших (команд) проблеми відсутні? ------------------------------------------------ Ты можешь спокойно обсуждать проблемы других команд на их сайтах. Меня лично, как и большинство посетителей Динамомании, проблемы других команд НЕ ИНТЕРЕСУЮТ. Не хватало на Динамомании проблемы Зари обсуждать!
Коментарі по темі:
на рахунок мертвої зорі не згоден - попробуй зіграй проти 10 чоловік у обороні. ти сам подумай, чому наприклад шд так погано грав із оболонню. а відповідь як на мене дуже проста - розміри поля. коли тобі вдається забити швидкий мяч - це одна справа, тому що тоді господарям поля додводиться йти вперед і появляється вільний простір, який ти використовуєш, а коли ні - одна половина поля просто перенасичена гравцями, і тоді у швидкий футбол ти вже не пограєш.
Показати
не надо на поле валить)) у меня как минимум три пункта в защиту: - вчера Заря позволяла ДК спокойно принимать мяч, играть в центре в пас, первый гол ДК забило с подачи, где в радиусе 10 метров не было накрывающего игрока, не было никакого прессинга, Шева по полполя мячик тащил и его никто особо не накрывал- так сильные команды не играют (это я про Зарю); - второй тайм смотрелся поинтересней и поживей первого, потому что были произведены замены и внесено некое оживление в тактический рисунок, т.е. гениальный тренер при подготовке к матчу и весь первый тайм не мог найти секреты для вскрытия эшелонированной обороны соперника, хорошо хоть во втором тайме нашел (если Шева не возвращался в центральный круг за мячиком в самоволку- ведь для этого есть центральные полузащитники вообще-то); - как только начиналась игра флангами, так сразу становилось интересней - тоже вопрос в студию- зачем тогда целых два атакующих полузащитника - может имело смысл играть в двух форвардов, благо что в первом посте я как раз указал на то, что в одиночестве там Миле не сладко приходилось. короче, куда ни кинь, везде клин, т.е. буква Г по Вадимовой шкале. вот.
Зізнаюся чесно, був радий призначенню Газзаєва і до закінчення вчорашнього матчу повністю підтримував і до всього ставився із розумінням та старався знайти якись позитив. Але побачене вчора (якщо бути відвертим то протягом усього цього року), мене просто шокувало. Ну як можна не переграти таку команду? ЯК? Навіть у такому поганому фізичному стані! На те, що показує зараз команда а головний тренер називає це грою соромно дивитися. Як не прикро це визнавати, але команда не знає що робити на полі з м’ячем. У перших матчах цього сезону ще виїзджали за рахунок фізики, а тепер їх вистачає тільки на 30 хвилин. Чим цікаво вони займалися на зборах? Навіщо було відпускати так розрекламовано італійського тренера із фіз. підготовки в локомотив? З цього приводу хочу зазначити , що минулого сезону, коли прийшов Газзаєв у ДК ще залишився багаж пік коліні, і тому вони минулу осінь ще могли бігати і грали. Закінчився рік, і команда стала! Вони ходять по полю а не бігають! Прикро! А серед причин такого стану команди я б виділив наступні. 1. В черговий раз повністю провалену селекційну роботу – нахера було відпускати із команди діакате! НАХЕРА! Тому що купили алмейду, який грає на рівні першої ліги ЧУ? Навіщо нам АНДРЕ? Він за м’яч зачипитися не може. А якщо він гравець штрафної то випускай його з перших хвилин, коли у вас ще є здоровя м’яч у штрафну подати, а не на останні 10-15 коли всі стоять? 2. Повністю провалено передсезонну підготовку команди (про це вже писав, гравці вмирають на полі в прямому розумінні цього слова) 3. Медичний персонал команди як на мене взагалі немає потрібної кваліфікації – чомусь тільки у ДК така кількість гравців вилітає на декілька місяців. І тут якраз не потрібно говорити про великі нагрузки, тому що як ми бачимо по стану команди їх не було. 4. Схема (тренер). 4-3-3 не підходить до ДК. У нас немає на даний час виконавців потрібного класу для такої схеми гри. Потрібно вже це на кінець зрозуміти. Вукоєвіч гарний тільки у відборі, пас віддати не може, Ярмоленко – від нього м’яч відскакуя як від стіни, Гармаш – він вже захворів на зіркову хворобу, і все чим відмічається останнім часом – безглуздими, непотрібними та ще й неточними ударами! P.S. Підсумовуючи це все, скажу так, ПОТРІБНІ ЗМІНИ! І ці зміни не повинні бути поверхневі. Як на мене потрібно в команді в тому числі поміняти і селекційну службу, медичний персонал і по результатах, яких демонструє команда – тренера. Але хто замість нього... Дуже шкода що Сьоміна недавно з Локомотива не звільнили...
Показати
4-3-3 устарело ещё в начале 70-х годов. А Газзаев мыслит категориями московской школы футбола, старыми схемами и стихийными комбинациями. Наша школа всегда доказывала своё преимущество...
Слова Сабо пояснюються звичайною образою. А якщо говорити про стиль гри команди, то треба спочатку визначитися що це таке. Як на мене, це те, що її гру суттєво відрізняє від гри інших. Я взагалі вважаю, що стиль команди залежить від бачення гри тренера, який її очолює. Лобановський бачив гру по своєму, але стверджувати про те, що це і є стиль ДК як на мене, цілком безпідставно. Можливо, багато так думають, тому що він провів багато сезонів із командою, із ним безперечно повязані головні успіхи команди. У цьому розумінні можна погодитись із цим. Але попри все, це перш за все стиль гри тренера, а потім вже команди яку він очолює. Чи можливо до приходу Лобановського ДК грало у його стилі? Який стиль гри був при Сабо, Демяненку, Буряку? ДК? Я переконаний що ні. Вони всі намагалися продовжувати робити те (скопівати те, що давало результат), що робив Лобановський. От і все. А як в них це виходило ми всі прекрасно памятаємо. Як на мене, щось намагався поміняти Михайличенко (привити біль комбінаційний фубол, більший котроль мяча ). Також не вийшло. Як на мене, то взагалі стилю гри не було видно після Лобановського. То й же Сьомін взагалі відмовився від такої організації гри. І що, це не дало результату? Зрозумійте, кожен тренер бачить гру по своєму і прививає команді свій стиль гри! От і все! Стосовно того, що зараз у будь-якому матчі у чемпіонаті ДК може втратити очки. щоб ми там зараз не говорили, а рівень ЧУ за останні 2 роки суттєво виріс. І як на мене, це добре. що було доброго в тому, що дк обігрував суперників 3-0 і.т.д. а в європі нас виносили так же само. про газзаєва. погоджуюсь, гра відсутня, як і результат зрештою. кого замість нього? у когось є якісь цікаві і можливі варіанти? чомусь вважаю, що немає?
Показати
Есть варианты. Максимов к примеру. Тренер который знает и западную и национальную системы. Вывел Оболонь в Высшую лигу, спас Кривбасс который уже почти развалился. В свое время Лобановский тоже пришел в Динамо после того как вывел никому не известный Днепр в Высшую лигу. Лобановский бывший игрок Динамо, но не работавший в динамовской системе перед своим назначением на должность тренера. Таким может стать и Максимов. Это тренер с амбициями, а не старикан которому ничего не нужно уже.
ну я думаю, що вже пора відправити алмейду назад додому і дати шанс діакате, у якого до речі і хачік міг би багато навчитися! ну, щонайменше незрозуміло, навіщо віддавати за граця 8 лімів і не підпускати його до першої команди! цікаво, мо між ними сталося і чому газзаєв так "тупо" відмовляється від його послуг. гра в полтаві в черговий раз підтвердила, що і михалик не дуже комфортно почуває себе у ролі центрального захисника!
Показати
Алмейду і Данилка відправити в Бразіляку) Діакате,Хачик,Попов,Михалик,Бетао...ось захисники які дійсно повинні дійсно грати в Динамо,а не всякі Алмейди та Сілви..!
от мудак, а матч із барсою забув? хто там весь час оборонявся? може барса? ЛИЦЕМІР!!!
Показати
+ 100
-100 Не сравнивай "Шахтёр" и "Интернационале"!
я думаю, що газаєву треба дати попрацювати. останнім часом зміна тренера в динамо стала буденним явищем. від того і маємо, що один купляє, іншого-ці гравці не влаштовують. піде газзаєв, прийде хтось інший-від того нічого не зміниться. знову станемо свідками того, як куплених гравців при газзаєві продадуть чи віддадуть в оренду, інших куплять. прчому це проблема не тільки динамо, але й того ж дніпра.яскравим прикладом цього є реал, у якому тренери міняються так само часто як і у динамо. керівники шахтаря і металіста в цьому напрямку, як на мене, поступають більш зважено і розумно. гру команді за один сезон можуть поставити одиниці, наприклад той же самий капелло. але він не приїде працювати в україну. треба просто набратися терпіння. а результат буде. я в цьому переконаний.
Показати
та вжэ далы, попрацював..
100%!!!
No results found.