Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 6
Коментарі по темі:
Блохін уже офіційно. Зараз буде на сайті
Показати
Прощай любимый клуб. Осталось добить его Блохиным и можно расходиться.
ось достойний коментар http://gazeta.ua/articles/sport/_ce-nebachena-ganba-zavarov-pro-porazku-dinamo-vid-pszh/456572
Показати
да Заваров великолепно сказал!
Донецькі ідіоти з Верховної ради вже відмінили зимовий час. тепер Лігу Європи будемо дивитися починаючи з 23 години.
Показати
Спасибо жителям Донбасса
А з Сьоміним всі новачки поступово перетворюватимуться в неумілих роботів. Згадайте, як грав Ідейє в перших турах, і як зараз.
Показати
Браун сыграл так, как должен был сыграть форвард. Забил победный гол. Браун зависимый игрок (как и почти все форварды) - ему нужен хороший пас, а дальше его мастерство. Если он за весь матч получил 1.5 голевые передачи и одну из них реализовал - чем это плохо? Или наша команда вчера устроила феерверк и только Браун облажался?
Ну який Блохін може бути? Ні тактики, ні людської порядності. І чому це фак Данилов має нам нав'язувати кандидатуру тренера? Бо він не дружить із Суркісом і хоче зробити йому назло. Щоб потім усі забули, що це саме Данілов Блохіна пропихав. Як згадаю збірну Блохіна, яка бездарно програє Литві, то й досі соромно. Гнати цього авантюриста подалі від збірної!
Показати
поддерживаю на 100%! PS. вариации фразы Золотой Мяльчик и любимчик Федорыча, многое объясняют, как и отображают внутренний мир Блохина ...
Дивуюся сліпоті Суркісів! Під боком тренер, який прогресує і дає результат – Павло Яковенко. Так ні, їм подавай нафталінових Блохінів із Буряками і Сьоміних, який навіть у рідному клубі вже ні на що не здатний.
Показати
Если ты не помнишь, то Яковенко тренировал "Уралан" и что он добился с этим клубом ? Хотя лично я против тренера-Яковенко ничего не имею !
No results found.