12 июня 2024 17:11
4

Источник: "Динамо" следит за несколькими латиноамериканскими нападающими

Как сообщает телеграмм-канал "Футбол с вертолета", "Динамо" действительно намерено усилить атакующее звено.


Отмечается, что пополнить ряды "бело-синих" может форвард "Зари" Эдуардо Герреро, которого активно сватают в Киев, или другой нападающий-легионер.


По данным источника, сейчас на радаре селекционной службы несколько латиноамериканских нападающих будут решать исходя из финансовой составляющей.

Огласите, пожалуйста весь список.
Згадаймо тих не побоюсь цього слова "геніальних" нападників якіми ми цікавились минулого року і їх "успіхи":
Сандей Адетунджи. Забив ОДИН мяч за сезон в Чукаричках після чого був вигнаний в Словенію, де знову ж таки забив ОДИН мяч за сезон.
Чарльз Іквуємесі. забив ОДИН гол за сезон в Салернітані.
Даниель Парасків, найталановитіший серед всього того сброду, яким ми цікавились. 11 мячів в 38 іграх, не потрапив в десятку кращих бомбардирів першості Румунії і не потрапив в заявку збірної на Евро.

за таку "селекцію" Заварова з Безсоновим в часи ВВЛа вболівальники б живцем спалили на вогнищі перед стадіоном, попереднього обливши 20-30 пляшками того, що вони регулярно вживають обирающих таких гравців, як підсилення під ЛЧ.
Тому, вибачте, якщо у вас селекцією займаються багато років декілька дебілів(це ще мяко сказано про їх селекційні здібності), не має чого очікувать якихось успіхів на цьому фронті. Вони можуть буть лише випадкові.
Скрыть
Умник, а ви впевнені, що ми усіма цими гравцями цікавились?
А немає ще новин про Динамо з ТГ- каналу "Футбол з підводного човна"?..))