21 апреля 2024 19:50
14

"Динамо" – "Полесье" 3:0. Реванш под дождем

"Динамо" - "Полесье" 3:0


"Динамо": 1. Бущан – 24. Тымчик, 32. Михавко, 4. Попов, 2. Вивчаренко – 18. Андриевский, 10. Шапаренко, 29. Буяльский, 7. Ярмоленко, 22. Кабаев – 11. Ванат
Запасные: 35. Нещерет, 8. Шепелев, 20. Караваев, 21. Супряга, 25. Дячук, 30. Диалло, 34. Сирота, 37. Царенко, 40. Биловар, 44. Дубинчак, 77. Бенито, 99. Пономаренко


"Полесье": 1. Кудрик, 13. Тейлор, 44. Чоботенко, 3. Кравец, 15. Михайличенко – 77. Кушниренко, 55. Крушинский, 95. Мустафаев, 7. Назаренко, 59. Козак – 9. Луифер
Запасные: 71. Бойко, 37. Таллес Коста, 14. Фортюне, 6. Танковский, 29. Смоляков, 10. Петряк, 30. Шабанов, 33. Поспелов, 27. Иванов, 25. Чечер, 19. Раско


"Динамо" - "Полесье" ON-LINE


Превью


Сегодня в 25-м туре Премьер-лиги "Динамо" на стадионе имени Лобановского сыграет с "Полесьем".


После победы в перенесенном матче против "Миная" со счетом 3:1 киевляне находятся на втором месте в турнирной таблице, на 4 очка отставая от "Шахтера".


Что касается "Полесье", то команда из Житомира после 24-х туров набрала39 пунктов и идет на шестой строчке. В своем последнем матче сегодняшний соперник динамовцев минимально обыграл "Колос".

В первом круге чемпионата Украины одержало победу над "Динамо" со счетом 3:2. Дублем за "бело-синих" тогда отличился Виталий Буяльский.


В сегодняшнем матче команде Александра Шовковского не поможет Назар Волошин, который будет отбывать дисквалификацию за удаление в игре с "Александрией". Также проблемы со здоровьем испытывал, подхвативший вирус Владимир Бражко. Из-за чего не попал в заявку на матч с "Минаем".

У "Полесья" в лазарете находится Бени Макуана. В остальном существенных проблем у команды нет.


Ориентировочный состав "Динамо":


Бущан - Тымчик, Попов, Дячук, Вивчаренко - Андриевский, Шапаренко, Буяльский, Ярмоленко, Кабаев - Ванат


Главным арбитром встречи назначен Владимир Новохатний.


Транслировать игру будет канал "2+2", клубный YouTube "Динамо" и FootballHub. "Динамомания" в 18:00 проведет текстовую онлайн-трансляцию.

З перемогою !
Жора сьогодні зіграв 100-й матч в чемпіонатах України, з них 50 "сухих". Подвійний ювілей, з чим його і вітаємо!
У Ваната зараз 49 матчів і 24 голи за Динамо. Зрозуміли, до чого я веду?
Скрыть
Africanda-S, що він випереджає графік Блохіна після двох повних сезонів?
Так тоді результативність була нижча та й не протримається він багато сезонів в ДК, щоб бути серед Легенд, або продадуть або не захоче продовжувати контракт.
Скрыть
Умник, по аналогії, можливо натяк на те, що наступний матч може стати "50-25"
Мабуть більш невмотивованого гравця чим Супряга,в Динамо не було ніколи.
Скрыть
Мисливець, та як сказати. Був один персонаж, про якого потім всі казали "екс гравець", але жодного матчу в складі першої команди не зіграв. Тренував тоді Блохін
Скрыть
Буковина, не знаю, про кого тут мова, але для мене найбільш байдужим футболістом в Динамо був Раффаел. Виходив на поле з таким виразом обличчя, наче його зараз знудить, грав абсолютно без емоцій. Тому в Динамо був лише 4 місяці.
Скрыть
Africanda-S, ви забули про Лукмана Аруну
Молодці! з перемогою!
Відмічу повернення Шовковського до класичної тактики Мірчі з двома відбираючими опорними Андрієвський-Шапа і Буяльським на місці вісімки. Як результат Полісся за 80 хвилин створило аж 1 удар.
Цікаво, як на цю тактику повпливав візит самого Луческу на гру в віп-ложу.
Скрыть
Умник, Бражка не було тому за такою схемою й зіграли. А ось навіщо Луческу приїхав до Києва це питання? Нічого хорошого після цього не відбувається.
Ванат красава. Ярмола тоже)
Важка хвилина мовчання:(
У Бущана сьогодні - особлива гра.