16 января 2024 13:49
17

Экс-советник Офиса Президента Украины Арестович: "Если Украина проиграет, то зачистят нацистов, русофобов и бандеровцев, а обычных мирных оставят жить"

Экс-советник Офиса Президента Украины Алексей Арестович в прямом эфире, который он провел из Варшавы, заявил, что если Украина проиграет, то россияне зачистят нацистов, русофобов и бандеровцев, а обычных мирных оставят жить.


Тільки я помітив, що він сказав це з сарказмом, тобто як кацапи називають українських патріотів, а не пристосуванців?
З 19-го року зелені підораси під керівництвом ФСБ збірали в свою ОПГ саме низкосортне лайно в Україні. Зібрали. Хотілось би спитати у 73% довбойобів, чі до ціх пір вони рахують "да какая разица" і "хуже не будет"?
Скрыть
Santos, Ви напевно ті 25% довбойбів які голосували за шоколадного барона
Santos, Петя! Йди вже набуй, тебе тут розкрили)) Ти вже докерувався країною, розгрібають ще й досі. І довбойою в цій країні тільки ти! Петушара!
Скрыть
Netflix, Нічого нового. Рівень інтелекту зе-вибірців це реготати від "сіськадовська" та бути в захваті від гри "лісапедіста" на роялі.
Скрыть
Santos, Нічого нового. У Пєті як не було рівня, так і не має. (Надіюсь ти розумієш що «Пєтя» у моєму дописі - це збірний образ). І вже не буде ніколи. Політичний труп без яєць. Який тільки і вміє, що постійно писати фразу про 73% і «яка різниця», сунути цю фразу у будь-яку стрічку у будь яку новинк. А зрозуміти просту істину, що 73% це більшість - мізків не вистачає. Мені дуже шкода, що я живу з такими ідіотами в одній країні.
Скрыть
Netflix, А як мені шкода, що співвідношення довбойобів до розумних люде таке катострофічне. І на жаль це стосується не тільки України. Вчора приблизно така ж більшість довбойобів в джинсових комбезах із Айови це доказали.
Скрыть
Santos, шоколадок обївся ,петін довбойоб
Скрыть
Serg47478, Не приховую, Петін шоколад дуже подобається. Найкращій в Україні! Але якщо Вам подобається їсти лайно, то нічім на можу Вам допомогти.
Скрыть
Netflix та Serg47478 забаненi за перехід на особистості і образи.
Люся нарцисична курва, знайшла собі московитських хазяїв, ржублі відпрацьовує.
Смердюча потвора, відкриє рота лізе гній.
жопа Дермака завоняла
В розыск
Пєтушара бидлядська
Интересно, по каким документам он выехал в Польшу?
Хто це буде так розбиратись? Постраждають усі
Скрыть
Ivan, в чём разбираться? Кто все эти перечисленные люди? Как они выглядят? Меньше ТВ смотри.