12 ноября 2023 15:34
27

"Кривбасс" – "Динамо" 0:2. Ванат возвращается и приносит дебютную победу Шовковского

"Кривбасс" – "Динамо" 0:2


"Кривбасс": 33. Клищук – 7. Понедельник, 5. Стецьков, 13. Бескоровайный, 55. Дибанго – 8. Бизимана, 6. Приходько, 23. Илич, 21. Д.Кузык, 94. Задерака – 97. Жан По
Запасные: 30. Маханьков, 1. Хома, 2. Рябов, 17. Семотюк, 45. Виливальд, 15. Гончарук, 27. Дебелко, 80. Принс, 22. Вакулко, 18. Устименко, 11. Татарков, 78. Кожушко


"Динамо": 1. Бущан – 24. Тымчик, 4. Попов, 25. Дячук, 44. Дубинчак – 6. Бражко, 8. Шепелев, 37. Царенко, 20. Караваев, 77. Бенито – 11. Ванат

Запасные: 35. Нещерет, 51. Моргун, 2. Вивчаренко, 18. Андриевский, 21. Супряга, 22. Кабаев, 23. Малыш, 29. Буяльский, 34. Сирота, 40. Биловар, 92. Рамадани


"Кривбасс" - "Динамо" ON-Line


Превью


Сегодня "Динамо" сыграет в Кривом Роге на стадионе "Горняк" матч 14-го тура чемпионата Украины против "Кривбасса".


Этот матч станет первым для динамовцев после ухода из команды Мирчи Луческу. Исполняющим обязанности главного тренера назначен Александр Шовковский, который в прошлом сезоне уже руководил командой. Что интересно, в прошлом чемпионате "Динамо" под руководством Шовковского победило в Кривом Роге, единственный гол в матче забил Денис Попов.


Киевляне сыграли 10 матчей в чемпионате, набрав у них 16 очков.


Коллектив из Кривого Рога провел 13 поединков, набрав в них 27 баллов.


"Динамо" занимает 9-е место в УПЛ, отставая от "Полесья" на 13 баллов, но житомиряне сыграли на 4 матча больше. "Кривбасс" идет на 2-м месте, отставая от лидера на 2 балла, имея на 1 матч меньше.


В 13-м туре киевляне дома уступили "Шахтеру" (0:1), а "Кривбасс" в Житомире сыграл вничью с "Полесьем" (1:1).


Динамовцы в УПЛ забили 23 гола, а пропустили 16. "Кривбасс" при 26-ти точных ударах, имеет 12 пропущенных мячей.


Лучшим бомбардиром "Динамо" в текущем сезоне УПЛ является Виталий Буяльский, забивший 6 голов. В составе команды Юрия Вернидуба больше всего забили Олег Кожушко и Максим Задерака – по 6 мячей.


В прошлом сезоне "Динамо" и "Кривбасс" провели два матча. Киевляне одержали две победы 3:1 и 1:0.


Пропустят поединок травмированные Андрей Ярмоленко и Самба Диалло, также не поможет динамовцам дисквалифицированный Назар Волошин.


Ориентировочный состав "Динамо":


Бущан – Тымчик, Попов, Сирота, Дубинчак – Бражко, Шапаренко – Бенито, Буяльский, Караваев – Ванат


Главным арбитром встречи будет Максим Козыряцкий.


В прямом эфире матч покажет YouTube-канал "Кривбасса".


"Динамомания" в 13:00 проведет текстовую онлайн-трансляцию.

Можна привітати СаШо та Гусю з перемогою. Хоча гра дуже далека від натяку на досконалість. Зараз головне брати своє. А зрозуміло, на що вони здатні, вже буде тільки після зимових зборів.
У першому таймі гра Динамо була хорошою з 8 хв. (контратака і гол Ваната) до голу Караваєва, а далі Кривбас, граючи у меншості, володів ініціативою. Знову у Динамо передчасна розслабленість?
Скрыть
Africanda-S, Взагалі, це має назву "гра за рахунком". Але...За рахунку 2-0 на свою користь, в більшості та граючі другий тайм по вітру тактично грамотно навчєна команда мала розривати на німецький хрест захіст "квартального лідора". Але... Нажаль, то не про Динамо в його сьогоденні.
Взагалі, СаШо поміняв трохи малюнок гри. Пішли передачі вперед між лініями. Але катастрофічно не вистачає швидких гравців, які могли б втекти. На коротких дистанціях практично всі програють свої забіги плюс звичка грати поперек та назад. Спадщина Залупеску ще довго буде відригуваться.
Скрыть
Ще й постійно програють гру в корпус.
Важке поле ,важкі погодні умови,червоної не було, хвилює лише те що навіть в меності Кривбасс створив як мінімум пару моментів
Беніто сьогодні просто жесть)
Скрыть
Ватель, а чому тільки сьогодні ?
Він дуже важкий і повільний.
Скрыть
Корпусом Беніто не погано грає ,а ось прийом обробка мяча удар на дуже низькому рівні
Не только у нас зашита дырявая
Караван красава
Скрыть
Как на разминке)
Капитан ни Каравай, и не Жора, капитан Бражко. Думаю, это говорит о том, что внутри команды все далеко не идеально.
я вже думав, що Ванату за симуляцію дадуть
Та ну, де там червона?
Скрыть
Ватель, ну було торкання стопи. Вихід віч-на- віч. Яке питання? Поки Сашо щастить.
Скрыть
Игорь, спірна черврна зважаючи що паралельним курсом Безкоровайного страхував Стецьков ?
Скрыть
Serg47478, ще раз переглянув. Там із однієї камери на повторі чітко видно, що Безкоровайний був на пів кроку попереду за Стецьківа.
Скрыть
Игорь, після 20 в повтопів в перерві, видно, що Безкоровайний лівою в ліву ногу Ваната заряди. Але чи червона, з урахуванням того, що Влад напевно швидкість втратив? Але фол - 100%
Скрыть
Ватель, зараз так тренери дітей у ДЮСШках вчать. Відчув торкання ноги - падай, кричи, катайся. Сам чув. ))) Тому Ванат так і зіграв, хоча міг встояти, прикрити корпусом та пробити. Козирянський формально вірно оцінив цей епізод.
Скрыть
Игорь, я не говорю що не було фолу ,фол був , як по мені це жовта а не червона
Игорь, спірна черврна зважаючи що паралельним курсом Безкоровайного страхував Стецьков ?
мог обойтись желтой, конечно, и не ломать игру