5 июня 2023 18:05
11

Сидорчук и "Динамо": источник сообщил, что капитан "бело-синих" может покинуть киевский клуб

Известный украинский журналист и комментатор Виктор Вацко заявил, что руководство киевского Динамо может прекратить сотрудничество с полузащитником команды Сергеем Сидорчуком.


Сергей Сидорчук может покинуть киевское Динамо уже этим летом. Такой информацией поделился журналист Виктор Вацко в своей программе Вацко Live.


«Есть слухи, что Динамо может покинуть Сидорчук. Это не точно, это лишь разговоры, не знаю, имеют они под собой основания или нет, но они ходят».


32-летний Сидорчук перешел в Динамо из запорожского Металлурга 1 января 2013 года. В составе киевской команды полузащитник три раза становился чемпионом страны, четыре раза обладателем Кубка и пять раз Суперкубка Украины.

Давно пора з ним розпрощатися!!!! Нічого він Динамо вже не може дати, лише одна деградація з цього сторони в плані футболу... А ще за ним на вихід в черзі стоять: Попов,Шепелєв,Кабаєв, Караваєв....
Известный украинский журналист и комментатор Виктор Вацко .....................................................................................................
Давно пора, скорості не має для такої антропоментрії (після важкої травми - розрив ахілла), розгортається як телега. Казали, що він освідчений, закінчив школу із золотою медаллю. Можливо у нього є перспектива у тренерський діяльності, або у футбольному менедженті.
а ось кого на зміну ому?
Скрыть
Буковина, Бражко
Это надо было сделать ещё при Реброве. Не зря Станиславович говорил об этом ИМС.
Велике дякую за все. Час їхати заробляти гроші на пенсію...заслужив!
Схоже, клуб чекає ще більш жорстке урізання бюджету ніж рік тому і 4 місце це ще не дно. Якщо підуть Буя та Сидорчук слідом за також високооплачуваними Караваєвим та Бойко, останні стовпи довоенного Динамо і гравці з найбільшими зарплатами, в нас гравців рівня ЛЧ практично не залишиться.
Дивлячись на важкі травми Беседіна та Траоре, не факт, що і Шапаренко поверне хоч 50% свого попереднього рівня. А якщо все так кепсько з грошима, то в наступному сезоні і 4 місця може не бути. Про якісь успіхи в еврокубках з Дячуками, якими брезгує навіть Ротань в молодіжці, не варто і мріяти.
Хотелось бы верить, но это же Вацко...
Давно пора
Шкода,що лише розмови...