16 октября 2022 18:53
74

"Шахтер" – "Динамо" 3:1. Конец эры Луческу?

"Шахтер" – "Динамо" 3:1


"Шахтер": 81. Трубин - 26. Конопля, 5. Бондарь, 22. Матвиенко, 15. Михайличенко - 6. Степаненко, 21. Бондаренко, 8. Судаков, 10. Мудрык, 11. Зубков - 2. Траоре
Запасные: 1. Шевченко, 30. Пятов, 4. Кривцов, 7. Тотовицкий, 14. Сикан, 16. Крыськив, 17. Джурасек, 19. Кулаков, 20. Топалов, 29. Назарина, 32. Козик, 34. Петряк


"Динамо": 35. Нещерет - 24. Тымчик, 25. Забарный, 34. Сирота, 2. Вивчаренко - 5. Сидорчук, 8. Шепелев, 29. Буяльский, 15. Цыганков, 20. Караваев - 11. Ванат
Запасные: 74. Игнатенко, 4. Попов, 6. Бурда, 7. Кабаев, 9. Пэррис, 18. Андриевский, 19. Гармаш, 22. Лонвейк, 30. Диалло, 41. Беседин, 44. Дубинчак, 94. Кендзера


«Шахтер» - «Динамо» ON-LINE


Превью


В воскресенье, 16-го октября, «Динамо» встретится с «Шахтером» в рамках 7-го тура чемпионата Украины. К слову, это Классическое станет первым для команд с момента полномасштабного вторжения рашистов в Украину.


Номинально домашний матч «горняков» пройдет во Львове на местном стадионе «Арена Львов». Долгое время ходили разговоры, что встреча может состояться в Лондоне или Варшаве, и динамовцы всячески поддерживали такую идею, однако в донецком клубе этого не захотели.

К очному противостоянию «Динамо» и «Шахтер» подходят в разном турнирном положении. Пока подопечные Мирчи Луческу занимают 8-е место с 9-ю очками в активе, команда Игора Йовичевича – на 2-й строчке, имея 13 зачетных баллов.

Нельзя не упомянуть и о факторе усталости. Как известно, посреди недели оба коллектива играли свои еврокубковые поединки: «Шахтер» во вторник сыграл с «Реалом» (1:1), а «Динамо» в четверг встретилось с французским «Ренном». Как следствие, динамовцы имели на 2 дня меньше отдыха.

Что касается кадровых потерь, то «бело-синим» и дальше не помогут трое игроков, еще раньше выбывших на длительный срок – вратари Георгий Бущан и Денис Бойко, а также хавбек Николай Шапаренко. В «Шахтере» по таким же причинам не сыграет защитник Виктор Корниенко, а еще неопределенным остается участие Марьяна Шведа и Андрея Кулакова (оба тренировались по индивидуальной программе).

Ориентировочный состав «Динамо»:

Бойко – Тымчик, Забарный, Сирота, Дубинчак – Сидорчук, Шепелев, Буяльский, Цыганков, Кабаев – Беседин

Главным арбитром встречи назначена Екатерина Монзуль.

Будет транслировать матч канал Setanta Sports на своей OTT-платформе. «Динамомания» в 17.00 проведет для вас текстовую онлайн-трансляцию поединка.
https://finttv.ga/?page_id=122
Монзуль чудить
Скрыть
Леханыч, її для того і поставили судити цей матч.
На початку чемпіоната майже всі експерти ставили Динамо у фаворити , і що ми бачимо панове, вони просто лузери. Немає характеру, впевненості, нічого. Могли собі застовбити на 2-3 сезони в чемпі чемпіонство, але при належній праці та бажанні. А що ми бачимо переляк постійний.
Скрыть
Roman DK, останні дні ця думка не покидає мене. Усі ж кричали - ДК буде чемпіоном. 9 місце + 0 в євро, це, панове, повний капець. Просто зникає бажання дивитись наші матчі. Якась байдужість з"являється.
(Якщо є бажання прочитати лекцію про справжніх вболівальників, і як вони повинні поводитисьу важкі часи і т.д. і т.п. просто мінусуйте)
Скрыть
Буковина, та це просто …І ще чому не спробувати іншу схему, що за консерватизм, ну треба щось міняти, пробувати все одно програють всім підряд. А про інтеграцію нових футболістів це взагалі якась маячня, завжди через рік часу випускати. Я розумію якщо все іде добре, то тут же жопа, так вони впевненість взагалі загублять та не знайдуть ніколи
Але захисники наші сьогодні в лиці Тимчика і Вівчаренко, доведуть до нервового зриву
Нещерет красень!
Спочатку купив київстарТВ, потім мегого, щоб дивитись єврокубки. Тепер мені ще підписатись на сетанту заради одного матчу? Ну і дебіли в УПЛ, як горобці тупенькі, все для того щоб розвивати і так занедбаний футбол.
Скрыть
до того ж паралельно показують єль классіко,взагалі,який довбограй ставив матч на цей час?
Павелко разом з Шахтарем футбольні сєпари недобиті!
Шахтар відмовився грати у Польщі з глядачами (бо за киян було б більше вболівальників) і сепарам краще грати при порожніх трибунах. А Павелко продав трансляції компанії Setanta, у керівників якої в очах тільки $\€
https://www.youtube.com/watch?v=AYbO6cE1ov4
А сетанта - скотиняки. Я сплачую за спортивний пакет. У пакеті дві сетанти. Одна АПЛ показує інша ЕрД. Я все розумію, внутрішні розбірки з УПЛ та Сурками. Але чому простого вболівальника, який платить, позбавляють можливості подивитися центральний матч?
4 хвилина Вівчаренко, невиправдана жовта. Тепер з під нього забиває Зубков...