12 сентября 2013 15:45
10

Мирон МАРКЕВИЧ: "Если Тайсон станет украинцем, болельщики не пожалеют"

Тренер "Металіста" Мирон Маркевич позитивно ставиться до можливості зміни громадянства колишнім гравцем харків'ян бразильцем Тайсоном.

"Тайсон вже три роки в Україні. Пройшло достатньо часу, щоб усі переконалися у високій майстерності цього гравця. Якщо він виявив бажання грати за нашу збірну, то я можу лише вітати таке рішення."

Мирон Богданович не думає, що Тайсон конкуруватиме на лівому фланзі півзахисту з Євгеном Коноплянкою.

"Це гравець такого рівня, що може закрити будь-яку позицію в лінії атаки. Я не вважаю, що бразильці не можуть грати за збірну України, бо в них недостатньо патріотизму. Якщо Тайсон зрештою прийме рішення й стане українцем, упевнений, ніхто з українських уболівальників про це не пошкодує," – каже наставник харків'ян.

Сама назва - національна збірна - підкреслюєте, що команда складається з представників того етносу, назву саме якого і носить. ЧС чи ЧЄ - змагання , де представники країн доводять кожен свою перевагу ( як і в Олімпійських іграх ). Гадаю, що і тренерами в національних збірних повинні бути тільки свої, а не іноземці. Ну а клуби, то як каже один відомий тренер " ну то таке..."
Не нужен нам Тайсон, хоть и игрок он хороший.
а своих для сборной слабо воспитать?
Съезди во Львов и там на площади это расскажи.Я думаю там внимательно тебя послушают и выскажут все что о тебе думают.
Скрыть
От того что могут рассказать во Львове Маркевич быть подстилкой не перестанет, нет смысла ездить впустую тратить время.
Мнение подстилки, вообще никого не интересует. Наверное, сбежал из сборной, потому что не разрешили любимых латиноамериканцев набрать.
Нахер нам такие Украинцы прошу вас не доводите нас
Тогда я что - не вболівальник? Пока только убедился, что Тайсон заслужил играть в сборной Бразилии Донецка, а наша сборная тут при чем?
Скрыть
ну тогда и я не болельщик! за сборную натурализированных ненатуралов я болеть не буду!
Скрыть
Я еще с времен Девича не смотрю. Но почему то все мен яза это гнидой считают.) Боюсь всегда будет масса людей которым плевать кто, лишь бы сборная потенциально сильнее была.