Комментарии пользователя:
Показать комментарии
Всего комментариев 6
Следующим будет Шовковский, играбщим тренером:)
Показать
Шовковский-будет школе, тренером вратарей . -С детей..и до 1-й команды. Там ОПЫТА... Он, еще пока 1-м номером побудет. Главное - желание СаШо.
А видеотрансляция где-то будет?
Показать
ТРК Футбол, иногда хоть пробуйте текст читать, там все написано
В данной ситуации пофиг, главное что „Сьомін йде у відставку" )))
Показать
та щоб не було "шило на мило". я думаю, що всі придбання - Кранчар, Велозо, можливі Селін та Безус, робилися не з ініціативи та не "під" ЮПС. найбільш вірогідно Михайличенко. проте, чесно кажучи, вже набридл "проппихання" в клуб "колишніх". Хочиться молодого, амбіційного,сміливого тренера, бажано з Португалії або Німеччини. який би навів порядок не лише серед гравців, а й доніс би до Суркісів ситуацію з функціонерами в клубі та їх профпридатність, як то - з селекційноюслужбою та системою підготовки молоді.
И что самое классное при таком раскладе что в составе аж 7 украинцев, что не может не радовать)
Показать
можна взагалі зробити 11 українців, але чи буде користь від них...
Якщо вам не сподобалось те, що збірна не досягла того результату якого ви очікували, це не означає, що гри не було. Збірна зіграла настільки наскільки було можливо на даний момент. Безглуздо було сподіватись, що збірна України зіграє на рівні збірної Іспанії чи Німеччини.
Показать
Ну що ж будемо сподіватися, що будемо показувати чудову гру і завоюємо таки бронзові медалі, бо дійсно безглуздо сподіватися, що команда в такому стані і з таким тренером може на рівні грати з провідними командами УПЛ. Якось дико звучить. Скоро обіграш Нефтчі буде подвигом - куди ми котимось???
"Якщо вам не сподобалось те, що збірна не досягла того результату якого ви очікували" - это ваши проблемы (с) :)
Будем надеяться что Динамо, как и сборная Украины, покажет отличную игру при том что проигрывает все товарняки:)
Показать
Це в яких матчах збірної була "отличная игра"? Напевно з французами??? А щодо сьогоднішнього матчу - ідемо на рекорд по програних матчах під керівництвом нашого "улюбленого" недотренера???!!!
А что сборная проиграла ТОЛЬКО товарняки?
Ничего не найдено.