Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 122
і буде йому під 28, і буде він втрачати швидкість, яка для латераля важлива)) і ніде такої ЗП він не отримає як у Дніпрі, навіть якщо піде вільним. Головна проблема наших легіонерів це те що вони не цінують те що мають. А слухають агентів, які їм розказують про англії і високі зарплати)))
Показать
Зарплату в Днепре Коломойский режет сейчас очень серьёзно всем, кому только может, и новые контракты они предлагают на уровне 60-70% от старых, так что не велика разница будет. Возраст под 28 - не в паспорт смотреть надо, а на игру, а у него всё с этим ок, и года 2 ещё будет ок. А самое главное, это то, что люди просто хотят уехать в другую страну, нормальную, - 90% в этом.
ну тепер ванічька, якщо контракт не продовжить буде пів року в дублі грати. і це буде справедливо)))) наврядчи потрібен клубу футболіст, який після євро 2012 здав. якого вигнали зі збірної. в якого пів року по контракту. який буде без мотивації. Тим паче, що вчора на його позиції дуже достойно зіграв Федецький. І там дуже хороша взаємодія з Коноплянкою. Так от нікому зараз цей ванька не впав. Просто дуже амбіційне дерево. Подивимось як закінчить)))))
Показать
И уйдёт он через полгода свободным агентом, за бесплатно. Рад за него.
И уйдёт он через полгода свободным агентом, за бесплатно. А Днепр эти полгода будет платить ему нехилую зарплату. Вот и ладушки. :))
говорити зі своїм роботодавцем мовою ультиматумів...ставити перед фактом клуб... кожен для себе вирішує що нормально, а що ні. нічого немаю проти того, що для Вас це правильно. А стрініч то просто хотів і рибку з'їсти і ..... :D Але весь світ не обманути:)
Показать
говорити зі своїм роботодавцем мовою ультиматумів - верь больше Стеценко... Але весь світ не обманути:) - золотые слова! надо, чтоб Стеценко их прочёл. И понял. :))
Я теж непроти, щоб грав Рибалка. Але ДК уже грало на зборах "своїми пацанами". До того ні Рибалка, ні гаруна не опорники. Опорник у нас Сидорчук і Вуко, в якого закінчується контракт через рік. Гармаш - бокс ту бокс. Дуже вірю в нього але все ж вони вдвох з Мігелем можуть спокійно грати одночасно. І Рибалка чи Безус чи Беланда на позиції 10-ки. Сезон довгий, буде ротація. Віддати такого футболіста простіше простого. А якщо Ваші сподівання не виправдаються ??? Не варто так ризикувати. До того в такого футболіста, молоді футболісти зможуть дуже багато навчитись. Це величезний плюс. Н-д ліверпуль: багато молодих талановитих футболістів і досвідчені утворюють сплав молодості і досвіду. Дітьми (дебютантами) чемп не виграти. В футбол все ж футболісти грають. До того ж як спочатку грав Мігель. А потім вся команда почала згнивати (кінець ери антифутболу сьоміна). Потім прийшов його величність Бєляш. Тут нов коментс... Мігель ще проявить себе. Впевнений на 100%.
Показать
Що стосується оренди то звісно я проти, тільки повноцінний трансфер. Але Мігель 2 роки тому і зараз це два різних гравці...ЧМ світу він провів украй невдало, як загалом і вся його збірна на чолі з КріРо) Знову ж таки, лише моя думка: це гравець дуже слабо орієнтований на захист і відбір м'яча, а останній матч доводить, що з такими "м'яким" центральними беками має бути свій Де Йонг або Маскерано на полі. Не підходить Велозу під стиль нинішнього Динамо, до того ж, на скільки я розумію, він сам виявляє бажання залишити країну.
Іще сприводу в всіх ниючих та тих хто з дитинства мріяв про АПЛ: После недельного просмотра и прохождения медосмотра в рядах "молотобойцев" футболист так и не подписал контракт с "Вест Хэмом". Камнем преткновения стали условия личного соглашения. Англичане предложили почти в два раза меньшую чем в Днепропетрвоске зарплату,что не устроило футболиста. Сенс в тому, що ніякий нормальний клуб не буде платити гравцям такого рівня таку високу зарплату, яку вони отримують в нас. Так що нехай вчаться бути чоловіками і тримати слово. Контракт є контракт. Його треба відпрацьовувати. А піти з клубу можна лие тоді, коли клуб отримує пропозицію яка його влаштовує. Це якийсь дитячий садок... Хочешь - соответствуй!
Показать
Читать умеем? Я же ясно написал: не срослось, и он вернулся отрабатывать контракт, всё нормально. По поводу камня преткновения - больше слушай Стеценко...
По Вашому це хороша практика??? Та от вам будь ласка вирізка з інтерв'ю Стеценка: "Мы сейчас имеем конкретное предложение от представителя английской Премьер-лиги Вест Хэма. И сам Стринич поставил нам ультиматум, чтобы мы за несколько дней, как он нам сказал — ОН «ДАЕТ» НАМ эти дни, решили вопрос по его трансферу Мы этим вопросом занимаемся, и думаю, что все для Стринича будет решено положительно. На мой взгляд, сразу по окончании сезона можно было прийти и честно сказать: Я покидаю Днепр! Спасибо за сотрудничество! И мы сразу же бы начали поиск ему замены. А поскольку нам это было объялено лишь позавчера, мы сразу же оказались во временном цейтноте. Но ничего — обязательно найдем ему замену. ================================================ Хочу сказать, что мы крайне разочарованы тем, что действия, подобные тем, что совершили Ротань и Стринич, происходят накануне долгожданного старта в квалификации Лиги чемпионов. Попутно считаю, что абсолютно любой вопрос между клубом и футболистом можно решить цивилизованным путем, да и вообще я не очень понимаю, когда футболисты общаются со своим работодателем языком УЛЬТИМАТУМОВ." http://fcdnipro.com/news/stetsenko-dnepr-ne-razvalivaetsja-500.html
Показать
Во-первых, Стеценко - патентованный лжец, что миллион раз доказано. Во-вторых, Стриничу было обещано, что если будет интерес к нему из Европы, то отпускают без условий. А на деле, естественно, вышло всё наоборот, этим трансфером Днепр(Стеценко) специально не занимался, а тянул время. Реакция игрока на наглое враньё совершенно адекватная.
Кого кого, а його треба залишити любою ціною. В умілих руках Реброва він заграє в стилі пірло і у ДК буде свій відтянутий плеймейкер. Такого паса як у нього немає ні в кого у Динамо. У нього немає мінусів як для опорника. Так що гнати цих фіалок. Мабуть найвдаліша покупка. Разом з Мбо. Впевнений, що себе він проявить. І людина позитивна хороша. Такий як і має бути Динамівець. Якщо ми відпустимо його це буде провал.... Дуже надіюсь, що це качка...
Показать
а мені здається - треба відпустити. у мене були більші очікування від цього трансферу, але, нажаль, Мігель не виправдовує їх. маю сподівання, що Рибалка гратиме не гірше. До того ж кількість гравців опорної зони на даний момент має надлишок...
і як його тепер приймуть? після того як він поставив перед фактом???
Показать
Кого он куда поставил? Что он плохого сделал? Нормальный иностранец, как любой другой хотел перейти в АПЛ, не срослось, вернулся отрабатывать контракт, всё нормально.
Це той самий Миколаїв, що зайняв останнє місце в першій лізі 13-14 ?????
Показать
Вроде тот самый... Если, конечно, нового не создали...
так як ти граєш... переходь у кримтеплицю. потрібно якісно підсилитись 2 захисниками. замість тебе і дамагоя...
Показать
Вида не плохо смотрелся в последнем матче, а Драгович еще должен себя показать в этом сезоне!
Автор: 白と青は最強だ
28 января 2013 12:13
Офіційний сайт
Уже далеко не перший ляп від офіційного сайту. Навіть на аматорських сайтах вболівальників чомусь такого не зустрічав. Хто там пише текст ? :) P.S. Але радує що є якісь зрушення і можна переглян...