26 липня 2014 20:19
9

"Фиорентина" ведет переговоры о переходе Велозу

Как сообщает известный итальянский журналист Джанлука Ди Марцио посредством своего сайта, у Фиорентины отпал вариант с арендой полузащитника Шахтера Фернандо, поэтому Фиалки переключили свое внимание на 28-летнего полузащитника Динамо Мигела Велозу.

Итальянский клуб уже установил контакт с Динамо и самим игроком, который не скрывает своего желания покинуть Украину и вернуться в Италию Как и в случае с Фернандо, Фиорентина надеется арендовать португальца с последующим правом выкупа.

Напомним, впервые об интересе Фиорентины к Велозу сообщалось еще в конце мая.

никаких аренд!
ага основного игрока Португалии который отыграл весь чм. и в аренду. кукиш
Арендовать?! - удоды офуевшие! Он нам самим нужен. А если и придётся продать, то лимонов за 15 минимум.
Сховати
Тут я з Вами згоден:) І 15 млн буде мало. З огляду на те які зараз ціни на футболістів;)
Кого кого, а його треба залишити любою ціною. В умілих руках Реброва він заграє в стилі пірло і у ДК буде свій відтянутий плеймейкер. Такого паса як у нього немає ні в кого у Динамо. У нього немає мінусів як для опорника. Так що гнати цих фіалок. Мабуть найвдаліша покупка. Разом з Мбо. Впевнений, що себе він проявить. І людина позитивна хороша. Такий як і має бути Динамівець. Якщо ми відпустимо його це буде провал.... Дуже надіюсь, що це качка...
Сховати
а мені здається - треба відпустити. у мене були більші очікування від цього трансферу, але, нажаль, Мігель не виправдовує їх. маю сподівання, що Рибалка гратиме не гірше. До того ж кількість гравців опорної зони на даний момент має надлишок...
Сховати
Я теж непроти, щоб грав Рибалка. Але ДК уже грало на зборах "своїми пацанами". До того ні Рибалка, ні гаруна не опорники. Опорник у нас Сидорчук і Вуко, в якого закінчується контракт через рік. Гармаш - бокс ту бокс. Дуже вірю в нього але все ж вони вдвох з Мігелем можуть спокійно грати одночасно. І Рибалка чи Безус чи Беланда на позиції 10-ки. Сезон довгий, буде ротація. Віддати такого футболіста простіше простого. А якщо Ваші сподівання не виправдаються ??? Не варто так ризикувати. До того в такого футболіста, молоді футболісти зможуть дуже багато навчитись. Це величезний плюс. Н-д ліверпуль: багато молодих талановитих футболістів і досвідчені утворюють сплав молодості і досвіду. Дітьми (дебютантами) чемп не виграти. В футбол все ж футболісти грають. До того ж як спочатку грав Мігель. А потім вся команда почала згнивати (кінець ери антифутболу сьоміна). Потім прийшов його величність Бєляш. Тут нов коментс... Мігель ще проявить себе. Впевнений на 100%.
Сховати
Що стосується оренди то звісно я проти, тільки повноцінний трансфер. Але Мігель 2 роки тому і зараз це два різних гравці...ЧМ світу він провів украй невдало, як загалом і вся його збірна на чолі з КріРо) Знову ж таки, лише моя думка: це гравець дуже слабо орієнтований на захист і відбір м'яча, а останній матч доводить, що з такими "м'яким" центральними беками має бути свій Де Йонг або Маскерано на полі. Не підходить Велозу під стиль нинішнього Динамо, до того ж, на скільки я розумію, він сам виявляє бажання залишити країну.
Сховати
ну от. КріРо ж не став поганим футболістом раптом?) Значить і Мігель ні) Він не буде зайвим це точно. У нас є такий варіант опорника як Ви кажете. Вуко. І він неграє постійно. Значить теж не вписується в модель гри... Хто ж тоді вписується??? М'який не вписується. Жорсткий теж. А матч з шахтарем опорники провалили. Риба не опорник. У нас зараз грубо кажучи ОДИН опрник Сидорчук. Ну і вуко скоро піде. Мігель аж ніяк не зашкодить. Хто буде тоді опорником?