Комментарии пользователя:
Показать комментарии
Всего комментариев 122
админ, антивирус находит майнер на сайте!!!
Показать
白と青は最強だ, Спасибо, принимаем меры
побачимо експерд. а який коеф на дану подію?
Показать
白と青は最強だ, 1,60. Вероятней всего возврат
PokerPro, по моєму у багатьох вболівальників ДК просто недостатньо самоповаги.
Показать
якщо їх надихають такі статті про юду яка проміняла Динамо на спартак. І вони типу толерантні. А насправді просто смішні. Ще б пішли на луческу пофапали.
Why Me, господи, клуб поціновувачів ващука. можете підписатись на його фейсбук. він регулярно там таке пише. власне і стаття звідти. я просто не розумію чим його стаття/книга може бути цікава для фана ДК? Він що футболіст масштабу Гусєва/Хацкевича/Шацьких? Просто бігав там де більше платять. Все що можна описати одним абзацом описує кілька сторінок.
Показать
白と青は最強だ, дивна "ви" людина. Не заглядайте у чужі кармани, свої порвуться... Цінуйте життя та не оцінюйте інших, допоки не оціните себе.
Як на мене, то Ващук у свій час і у час тих кого Ви перерахували, був гідного їм рівня, чи Ви можете назвати крім Головка іншого центрального захисника в Динамо?
карузо312, так проблеми. як там академія мансіті? він став схожим на 12 річну дівчинку. Зараз розплачусь.
Показать
白と青は最強だ, ну в кожного своє... Слухай 12-ти річних і вважай, що чоловіки не плачуть. А він розповідає свою історію, історію свого життя. Якщо тобі ця історія не цікава, то навіщо ти її читав?
юда продовжує ссати в вуха своєю ванільною лапшою.
Показать
白と青は最強だ, якщо дивитись на написане, то це його характеризує мінімум, як непогану людину. Мені здається, що в нього зараз є якісь внутрішні проблеми(можливо не тільки внутрішні), просто так людина не буде писати про достатньо інтимні речі із свого життя описуючи їх як в книзі...
Africanda-S, а які дані він засвітив? номер паспорта своєї дочки? це не є злочин!
Показать
Читайте уважно: домашню адресу (навіть дві), № телефона. Тепер будь-хто знатиме, де він живе, може напряму йому телефонувати цілодобово. Для такої публічної людини як Шовковський, не бачу в цьому нічого хорошого. Але якщо це виклав сам Шовковський, не подумавши про наслідки, то хто йому лікар?
Евгений Чеберко 2 раза відправився, один раз як захисник, а другий як хавбек????
Показать
白と青は最強だ, Евгений Чеберячко и Евгений Чеберко - это разные люди.
Кепа, у них там на сайті є нормою писати дырнама/дырка ітд :(((
Показать
白と青は最強だ, я думал, мы дружим...
Жаль клуб. А як же тепер їх вболівальники з сайту фкдніпро? Продовжать глорити відкрито за шахтар чи сайт просто зникне?
Показать
白と青は最強だ, они глорят за шахтёр?
Автор: 白と青は最強だ
28 января 2013 12:13
Офіційний сайт
Уже далеко не перший ляп від офіційного сайту. Навіть на аматорських сайтах вболівальників чомусь такого не зустрічав. Хто там пише текст ? :) P.S. Але радує що є якісь зрушення і можна переглян...