6 липня 2009 15:39
26

Леандро АЛМЕЙДА: "Мне повезло, что до меня в "Динамо" образовалась целая колония бразильцев"

Новичок киевского "Динамо" Леандро Алмейда в интервью украинской газете "Сегодня" рассказал о том, как проходит процесс адаптации в новой команде. 

- Мне повезло, что до меня в "Динамо" образовалась целая колония бразильцев, легче адаптироваться, - отметил бывший защитник "Атлетику Минейру". - Сейчас мой лучший друг - Гильерме. Надеюсь, в украинском чемпионате он станет лучшим бомбардиром. Знаю о трех голах, которые он забил "Карпатам". 

Также Алмейда сообщил о своей готовности учить язык: 

- Хочу учить русский. Учить украинский нет смысла - на нем даже украинцы не говорят. А выучу русский - смогу общаться и здесь, и еще во многих странах. Будет время - буду учиться с преподавателем, нет - в процессе общения с игроками. 
Revenger 16:56 06 июля 2009 Ти трохи хоч думай, що пишеш! А то твою пусту головоньку відкрутять і оком не моргнеш!
Підїбав ....... всю українську націю.... мудак... Яб на його місці промовчав би, він ще в Україні не був, а вже висновки робить.. дорога з Борисполя на базу і назад - нерахується!!!! Падло, свиня брудна - ось тобі УКРАЇНСЬКА.... мудило!
... мови, мистецтва, кіно і т.д.
Олежище 16:58 06 июля 2009 Відродити "українськість" можливо. Але яким чином - культурна політика має бути направлена на розвиток, вдосконалення і світову інтеграцію українського кінематографу, театру, літератури, мистецтва, а не на утиски і пригноблення російської
Дрон 17:02 06 июля 2009 я тебе сейчяс свой засуну!!!!!!!!! Хіба той провокатор гідний таких жертв?
Ха, даже бразильцы знают, что укр. мова на хep не нада!!!!!! я тебе сейчяс свой засуну!!!!!!!!!Словечка подбирай гнида позорная!!!
Я люблю свою Батьківщину! - Уважуха. А тех,кого коробит, что "даже украинцы команды не разговаривают на укр." Посмотрите, на каком языке комменты:) 80% - рус. Таковы реалии и не Альмейда должен стать тем, кто возродит украинскость в наших сердцах (если она у кого-то спит не дай Боженька).
"Хочу учить русский. Учить украинский нет смысла - на нем даже украинцы не говорят" Жестко,но реально так и есть)
Я люблю свою Батьківщину! 16:33 06 июля 2009 Повністю згоден.
FanKiev 16:13 06 июля 2009 Є люди, для яких рідною є російська мова, але вони громадяни України. Так склалось історично, з цим нічого не поробиш, ніхто не має права їх переслідувати. Є люди, що вважають українську мову "сільською", "холуйською", і бояться нею розмовляти в суспільстві. Є ще індивіди, що вважають українську мовою другою сорту, а її носіїв - нацистами. Це наслідки радянського періоду на початку 30-х років, коли переслідувався так званий буржуазний націоналізм, все українське прирівнювалося до цього терміну. Цей період має назву "Розстріляне відродження"