18 червня 2024 09:48

Рангнік про поразку від Франції: "Гравці не завжди ухвалювали правильні рішення, але давайте не забувати, хто був суперником Австрії. Просто подивіться на їхніх футболістів"

Тренер збірної Австрії Ральф Рангнік висловився про поразку від Франції.


Австрійці зазнали поразки з рахунком 0:1 у першому турі групового етапу Євро-2024.

«Ми створювали моменти. Звісно, Франція теж створювала моменти. Патрік Пентц, наш воротар, зробив чудову роботу. Я не маю претензій до моїх гравців. Вони не завжди ухвалювали правильні рішення, але давайте не забуватимемо, хто був їхнім суперником.

Ми програли матч. Давайте будемо чесні, Франція мала більше моментів, і вона заслужено перемогла. Але ми залишалися у грі до останньої хвилини. Ми виклалися на поле повністю. Тепер ми повинні дивитися вперед і постаратися перемогти Польщу у п'ятницю.

Після фінального свистка Дайо Упамекано сказав, що радий, що матч закінчився. Ви просто повинні подивитися на всіх гравців, які у них є, у тому числі на лаві запасних. Ми повинні бути скромними.

Ніхто не дорікає Максі Веберу [за автогол], але важливо те, що він не дорікає собі. Ніхто з гравців чи персоналу не звинувачує його. Коли я вперше побачив гол, я подумав, що це гравець збірної Франції завдав удару в дотик», – сказав Рангнік.