16 червня 2024 11:52

У тен Хага з'явилася нова умова, на якій він готовий продовжити контракт із МЮ

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг буде готовий пролонгувати трудову угоду з англійським клубом за умови, якщо її вплив на трансферну політику червоних дияволів не буде обмежений. Про це повідомляє Mirror.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що новий співвласник "Манчестер Юнайтед" Джим Реткліфф має намір обмежити вплив нідерландського фахівця на трансфери клубу. Бос «червоних дияволів» вважає, що тен Хагу слід зосередитися переважно на тренерській діяльності.


Нагадаємо, кілька днів тому англійське видання The Sun повідомило, що тен Хаг вже висунув дві умови "Манчестер Юнайтед", на яких він продовжить контракт із клубом. Тренер хотів, щоб вінгер «червоних дияволів» Джейдон Санчо, з яким він мав конфлікт на початку минулого сезону, не повертався до команди. Також тен Хаг вимагав, щоб клуб продовжив контракт із тренером нападників «червоних дияволів» Бенні Маккарті.


Діючий контракт тен Хага з Манчестер Юнайтед розрахований до літа 2025 року. Повідомлялося, що клуб хоче пролонгувати трудову угоду зі спеціалістом до 2027 року.