13 червня 2024 16:24

Кейн про збірну Англії: "Одна з найкращих команд з погляду форми та проведених сезонів, Гарету було важко з вибором. Ми дуже згуртовані, завжди можемо поговорити, це допомагає"

Харрі Кейн поділився очікуваннями від гри збірної Англії на Євро-2024.


Про склад збірної Англії

«Я думаю, що ця команда – одна з найкращих, якщо не найкраща, яка у нас була, з погляду форми та клубних сезонів, які провели багато хто з нас.

У нас є неймовірні молоді таланти, вони безстрашні та просто хочуть володіти м'ячем та грати. Я сподіваюся, що хлопці зможуть спертися на мене і поставити мені запитання, і якщо я зможу допомогти їм пройти через щось, то чудово. Ми всі дуже згуртовані, завжди говоримо або вечеряємо разом і завжди можемо поговорити, так що це нам допомагає.

Гарету [Саутгейту] довелося ухвалити справді непросте рішення і кілька по-справжньому важких викликів [з вибором складу], тому що в Англії ми маємо низку дуже хороших атакуючих гравців.

Але для мене це фантастика. Я хочу грати з футболістами, які можуть віддавати передачі, забивати голи, добре рухати м'яч і володіти ним у щільних зонах, і все це маємо».

Про першу гру проти Сербії

«Це команда, яка може нашкодити вам, якщо ви не увімкнетеся належним чином, і вони дуже сильні в обороні. З ними складно за стандартами, вони високі, тому створюють багато загроз.

Як я вже сказав, якщо ми не будемо обережні та зосереджені на 100%, цей матч може виявитися для нас важким, тому нам потрібно переконатися, що ми зробимо правильно», – сказав капітан збірної Англії.