11 червня 2024 15:35

Тен Хаг незадоволений затримкою з рішенням про його майбутнє у МЮ. Тренер побоюється, що це вплине на трансфери

Ерік тен Хаг незадоволений затримкою з вирішенням питання про його майбутнє у «МЮ».


Як пише The Telegraph, нідерландський фахівець побоюється, що зволікання вплине на трансферні плани клубу.

Занепокоєння тен Хага викликане тим, що якщо «МЮ» має намір залишити його, то клуб уже зараз ризикує відстати на трансферному ринку цього літа, і це може вплинути на їхні результати наступного сезону. Тренер, як і раніше, не знає, чи продовжить роботу в клубі.

Йому відомо, що Джим Реткліфф та Ineos, які тепер управляють «МЮ», ведуть переговори з іншими тренерами та їхніми представниками, доки проводиться аналіз ситуації протягом усього сезону.

Очікується, що рішення щодо Тен Хагу буде ухвалено цього тижня, але тим часом «Юнайтед» ризикує втратити час для реалізації своїх трансферних планів.

Перед тим, як тен Хаг пішов у відпустку, були проведені зустрічі з потенційних придбань та продажів, але, як передбачається, жодного чіткого плану дій не було прийнято.

Джерела також зазначають, що трансферний бюджет може бути обмежений, враховуючи, що клуб переплатив останні кілька сезонів і потребує виправлення свого фінансового стану.

Стверджується, що однією з причин переплат була повільність на трансферному ринку, через що "Юнайтед" зрештою заплатив значно завищені суми за таких гравців, як Антоні з "Аякса", який коштував 86 мільйонів фунтів (100 млн євро).