27 травня 2024 12:35

Алонсо виступив із визнанням після перемоги "Байєра" у Кубку Німеччини

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо поділився емоціями від перемоги підопічних у фінальному поєдинку Кубка Німеччини проти «Кайзерслаутерна» (1:0).


«Для такої перемоги наприкінці ми продемонстрували наш командний дух. Ми наполегливо билися, ми зробили це для всіх уболівальників клубу. Мені потрібно трохи більше часу, щоб зрозуміти все. Це був сезон мрії. Мати можливість святкувати - це неймовірно. Ми повинні насолоджуватися цим.

Ми показали відмінну командну гру в меншості та були дуже дисциплінованими. Команда була готова битися з 10 гравцями на полі, і вони виконали чудову роботу. Зрештою, це великий успіх для всіх тут - для вболівальників, для гравців, для клубу, завоювати дубль у цьому сезоні. Ми будемо завжди пам'ятати це в майбутньому.

Зараз нам усім потрібна відпустка, тому ми не думаємо про новий сезон, можливо, завтра. Але спочатку ми святкуємо. Поки що я п'ю німецьке пиво», – зізнався Алонсо.

Нагадаємо, у сезоні-2023/2024 «Баєр» виграв чемпіонат Німеччини, не програвши жодного матчу з 34. 22 травня у фіналі Ліги Європи «Баєр» програв «Аталанті» – 0:3. Це єдина поразка «фармацевтів» у нинішньому сезоні.