27 травня 2024 10:01

Кого залишити у команді? Легенда "Динамо" висловився про можливий відхід Супряги, Беніто та інших гравців

Легендарний нападник «Динамо», а нині головний тренер «Пахтакора» Максим Шацьких для «Динамоманії» висловився щодо гравців київської команди, які за повідомленнями преси можуть залишити клуб влітку.


– А хто з гравців вас розчарував? Від кого ви чекали більшого? Наприклад, в останніх інтерв’ю ви часто казали про Владислава Супрягу.


– Я нічого не казав. Просто мене питали, я відповідав, що на нього були великі надії вже багато років, а він поки не може реалізувати свої сильні якості за той час, який йому давали протягом сезону. Він демонстрував не те, що від нього чекали тренери, тому зараз в нього так мало ігрового часу. Повторюся, можливо йому варто змінити обстановку, змінити клуб, можливо ще щось. Не знаю. Але він вже багато років не може ніяк показати хоч щось, на що він здатен. Не кажучи про те, що він 1-2 гри показав хороші, а потім знову розчинився. Ні, такого я не побачив, на жаль. Хоча у нього якості є.


– Останнім часом у пресі писали, що «Динамо» можуть покинути вищезгаданий Владислав Супряга, а також легіонери Беніто й Самба Діалло. Також писали, що кияни можуть розглянути пропозиції щодо Володимира Шепелєва та Олександра Андрієвського. Хто з них, на ваш погляд, ще не сказав свого слова у «Динамо»?


– Андрієвський та Шепелєв? Не знаю, куди вони можуть піти. Я не думаю. Все-таки вони вже багато років у «Динамо». Якщо щось змінювати кардинально, брати на їхні позиції чи іноземців, чи когось іншого з УПЛ… Не знаю, кого «Динамо» може придбати, але в принципі з ними можна і не розлучатися.


Щодо іноземців Беніто та Діалло. Знаєте, якщо іноземці є в команді, то, напевно, вони мають найбільше грати, я так думаю. Але так, як вони грають і який ігровий час отримують, то, напевно, на це вони і здатні на даний момент. Тренерському штабу видніше, чому вони так мало грають і в основному виходять на заміну. Важко сказати.