27 травня 2024 08:07

Максим ШАЦЬКИХ: "У Бражка є все, щоб грати у хорошій команді. Шапаренко відновився і також закінчив сезон на мажорній ноті"

Легендарний нападник «Динамо», а нині головний тренер «Пахтакора» Максим Шацьких для «Динамоманії» висловився про тих футболістів київської команди, які справили на нього найбільше враження у сезоні, що минув.


– Хто з гравців «Динамо» став для вас головним відкриттям сезону? Хто справив найкраще враження?


– Мені сподобався Бражко. Але розумієте, що 2-3 гри зіграли, і починається, починають писати журналісти. Головне – стабільність. Володимир – молодий хлопець, міцний, непоганий. Кілька ігор, що я бачив, він зіграв дуже здорово, на рівні. У нього є задатки, є дані. У Бражка є все, щоб грати великий футбол у хорошій команді.


Микола Шапаренко добре відновився після травми. Також це немаловажливо, тому що травма була достатньо важкою. Він відновився і закінчив сезон на мажорній ноті. Те, що він демонстрував, мені дуже сподобалося. Виходить на свій рівень, скажямо так. Якби чемпіонат ще продовжувався, то він приніс би набагато більше користі. Попов на своєму рівні. Вся команда, в принципі, достатньо добротна та рівна. Повторюся, я думаю, наступний сезон буде відрізнятися від цього сезону.