26 травня 2024 12:11

Денис ПІДГУРСЬКИЙ: "Рух" якісно переходив з оборони в атаку, але "Динамо" у деяких епізодах пощастило більше"

Півзахисник «Руху» Денис Підгурський прокоментував поразку від «Динамо» (1:2) у 30-му турі УПЛ та оцінив результати команди у сезоні

«Важко щось говорити відразу після матчу, адже у всієї команди багато негативних емоцій. Перед грою ми налаштовувалися отримати необхідний для нас результат, адже Рух хотів потрапити до єврокубків. На жаль, нам цього не вдалося. У той же час, є розуміння, що ми молоді гравці і головні наші успіхи ще попереду. Я впевнений, що кожен із хлопців не зупиниться на досягнутому, а працюватиме ще більше і краще, щоб потрапити до єврокубків. Напевно, ми ще не готові до цього.


Загалом, Рух провів хороший матч. Команда якісно переходила з оборони в атаку, але «Динамо» у деяких епізодах пощастило більше. Не сказав би, що у киян багато моментів, щоб забити, але вони краще за них використали. Свої можливості ми не реалізували – дуже прикро. Але ми зробимо правильні висновки і рухатимемося далі – це футбол і через такі поразки теж потрібно пройти.


У нас чудова команда, чудовий тренерський штаб, керівництво, яке підтримує нас у всьому. Це був гарний сезон у нашому виконанні. Так, нам не вдалося вийти до єврокубків, але ми продемонстрували гідний виступ в УПЛ. Зараз кожен із нас підтримує один одного і я переконаний, що наступного сезону ми зробимо все, щоб отримати найкращий результат.


Ми вдячні вболівальникам за таку гарячу підтримку. Вони гнали нас уперед і це надихало нас грати ще краще. У деяких матчах це був ключовий фактор, і ми здобували перемоги завдяки нашим фанам. Команда справді відчувала підтримку «дванадцятого гравця». Хочеться, щоб уболівальники і наступного сезону продовжували ходити на наші матчі та підтримувати «Рух» – сказав Підгурський.


Фото: ФК "Рух"