26 травня 2024 11:58

Мбаппе про ПСЖ: "Серце розривається від думки, що все закінчилося. Ніколи не знайду в іншому місці те, що я мав тут, але попереду чекає щось фантастичне"

Кіліан Мбаппе висловився про останній сезон у «ПСЖ».


Парижани виграли Кубок Франції, у фіналі перемігши "Ліон" (2:1). Це остання гра Кіліана Мбаппе у складі «ПСЖ», француз оголосив про звільнення після завершення сезону. Очікується, що гравець перейде до мадридського «Реалу».


«Ми не вигравали цей трофей два чи три роки. Він наш, він дуже дорогий нам, гравцям та вболівальникам. Ми рекордсмени у цьому турнірі. Це була чудова серія, ми грали майже з усіма великими командами та перемагали впевнено.


Це був чудовий вечір та чудовий сезон. Сподіваюся, що діти продовжуватимуть дивитися «ПСЖ». Ми намагалися захопити людей, дати молодим людям можливість грати за ПСЖ. Я сподіваюся, що ще більше молоді люди захочуть заявити про себе тут.


Я багато думав про останні кілька років. Серце розривається від думки, що все скінчилося. Те, що я мав тут, я ніколи не знайду в іншому місці. Але попереду на мене чекає щось фантастичне», – сказав Мбаппе в інтерв'ю France TV.