26 травня 2024 10:58

Олег ФЕДОР: "Кожен із нас сподівався здобути хоча б нічию в матчі з "Динамо"

Півзахисник «Руху» Олег Федор прокоментував поразку від «Динамо» (1:2) у 30-му турі УПЛ та оцінив виступ команди у сезоні.


«Змішані емоції. "Рух" показало хороші результати в порівнянні з тим, що очікували від команди перед початком чемпіонату. Те, що команда виборювала найвищі місця, стало несподіваним для всіх. Але зараз ми розчаровані, адже нам не вдалося потрапити до єврокубків.


Кожен із нас сподівався здобути хоча б нічию у матчі з «Динамо». Ця гра – кульмінація нашого сезону і, на жаль, нам не вдалося забезпечити потрібний для нас результат. Але не можна зосереджуватись лише на одному поєдинку, адже на дистанції сезону «Рух» втрачав очки в матчах, де не міг собі цього дозволити. Це хороший урок, що потрібно викладатися на повну у кожній грі, не розслаблятися, тому що це може відгукнутися у підсумковій турнірній таблиці.

Ми розуміємо, що потрібно добре підготуватися до наступного сезону та наполегливіше тренуватися. Хочеться досягати високих цілей та демонструвати ще кращі результати», – сказав Федор.


Фото: ФК "Рух"