26 травня 2024 09:03

Мбаппе розповів, коли оголосить про перехід у новий клуб

Нападник "ПСЖ" Кіліан Мбаппе після фінального матчу Кубка Франції, в якому парижани здобули перемогу над "Ліоном" (2:1), розповів, коли оголосить про свій новий клуб офіційно.


«Я оголошу про свій новий клуб свого часу. Я думаю, що до оголошення залишилося лише кілька днів. Чекайте на анонс», — наводить слова Мбаппе L'equipe.

Зазначимо, що для Мбаппе це був останній матч у складі французького клубу. Влітку 2024 року у 25-річного футболіста закінчується контракт із паризьким клубом, і він у статусі вільного агента приєднається до мадридського «Реала». Мбаппе підпише із «вершковими» п'ятирічний контракт. Нападник отримуватиме в «Реалі» € 15 млн на рік — менше за те, що йому платили в «ПСЖ». При цьому гравцеві належить підписний бонус у € 150 млн. Очікується, що офіційне оголошення про трансфер футболіста вийде в червні.

Нагадаємо, 10 травня Мбаппе оголосив, що залишить "ПСЖ" після закінчення нинішнього сезону. Нападник виступав за «ПСЖ» упродовж шести років, протягом яких він взяв участь у 308 матчах у всіх турнірах. У цих зустрічах Мбаппе відзначився 256 голами та 108 результативними передачами.