25 травня 2024 22:01

Бруну про перемогу в Кубку Англії: "Нарешті МЮ є що святкувати, ми цього заслуговуємо. Це був останній шанс досягти чогось позитивного в сезоні"

Бруну Фернандеш висловився про перемогу "МЮ" у Кубку Англії.


"Манчестер Юнайтед" переміг "Манчестер Сіті" у фінальному матчі з рахунком 2:1.

"Це був останній шанс досягти чогось позитивного цього сезону. Минулого року ми також дійшли до фіналу, але були недостатньо гарними і дивилися, як вони піднімають трофей.

Це дуже якісна команда, у них чудові гравці, чудовий тренер. Нам довелося жертвувати і страждати, але в результаті ми досягли великого успіху. Я роблю все можливе, аби допомогти команді.

Коббі Майну дуже хороший, такий обдарований гравець, ви бачили, з якою холоднокровністю він забив гол. Він пройшов через академію і на найбільшій сцені у світі знову продемонстрував це. Вітаю всіх, персонал, гравців та всіх уболівальників, вони дали нам великий поштовх – нарешті нам є що святкувати.

Це дуже важливе для всіх. Ми знаємо, що тренер перебуває під пильною увагою, і він заслуговує на це, а також усі співробітники та гравці, ми всі заслуговуємо на це», – сказав капітан «Манчестер Юнайтед» Бруну Фернандеш в інтерв'ю ВВС.