25 травня 2024 18:04

Віталій ПОНОМАРЬОВ: "Не грали проти "Динамо" на нічию і хотіли забивати"

Прес-конференція наставника "Руху" Віталія Пономарьова після матчу з "Динамо".

- Звісно, ми незадоволені результатом. Але, напевно, на сьогоднішній день ми не готові грати на рівні єврокубків. До цього треба дійти. Команда має бути готовою. Дякуємо хлопцям за добрий, якісний сезон. Ми мали дуже багато футболістів, які почали грати на рівні Прем'єр-ліги.


– Психологічний чинник тиснув на команду? "Динамо" відігравало напіврезервним складом.


- Навіть резервний склад "Динамо" - це добрі та якісні футболісти. Не можна сказати, що у них немає певного рівня і вони значно слабші. Звісно, до таких матчів потрібно було готовим. Потрібно було не програти, але з наших помилок та пропущених м'ячів було видно, що наші хлопці хвилювалися. Потрібно пройти якийсь футбольний шлях та здобути досвід.


- Що для вас означає непотрапляння "Руху" до єврокубків?


- Хотілося потрапити до єврокубків, але це знак, що нам потрібно ще більше працювати. Потрібно рухатися далі. Всі наші гравці мають гарну перспективу на майбутнє за хорошої роботи. Не бачу жодної трагедії. Вони провели гарний сезон.

- Що ви хотіли змінити у грі у другому таймі?


- Хотілося додати гостроти, бо ми не грали на нічию та хотіли забити.


- Наскільки серйозними можуть бути зміни в команді влітку, щоби боротися за єврокубки?

- У клубу є стратегія. Це найважливіше. Хлопцям потрібно набратися досвіду. Ми не нікого купуватимемо за великі гроші. Робитимемо ставку на своїх гравців. Робитимемо все, щоб вони розвивалися і будувати команди. На сьогоднішній день усі наші футболісти залишаються. Звісно, ними цікавляться. Нам потрібно посилити деякі позиції, але не думаю, що будуть великі зміни.


Фото: ФК "Рух"