25 травня 2024 00:03

Бернарду про "МанСіті": "Найскладніше - 5 титулів за 6 років. Фанати хочуть бачити пристрасть і не дивляться на успіхи та невдачі - а у нас були розчарування в ЛЧ"

Бернарду Сілва висловився про велику кількість виграних у «Манчестер Сіті» трофеїв.


«Збулася мрія. Я не очікував, що після семи років ми стільки виграємо. Найскладніше – п'ять чемпіонських титулів за шість років, оскільки завоювати чемпіонство у п'яти сезонах із шести у цій країні дуже важко.

Про більше я б і просити не міг, це приголомшливий досвід у плані самого клубу, тренерів, партнерів, фанатів, футболу.

Я з першого сезону відчував зв'язок [між клубом та фанатами]. Гаразд, перші шість місяців я грав не так багато через адаптацію і все інше, але з другого сезону я бачив, що цей зв'язок стає дуже сильним.

Фанати хочуть, щоб команда демонструвала свою пристрасть, билася за клуб, і в цьому сенсі вони не дивляться на успіхи чи невдачі – а ми мали розчарування, особливо в Лізі чемпіонів. І саме це ми і намагаємося робити, це найважливіше.

І саме тому такий зв'язок між нами і існує: вони розуміють, що ми навіть програючи віддаємо всі сили і завжди граємо з пристрастю. Ми бачили після вильоту від «Реала», що вболівальники нам аплодували, бо вони розуміли, що ми зробили все можливе, але не пройшли далі, бо такий футбол. І цей зв'язок дуже важливий для завоювання трофеїв», – сказав півзахисник «Манчестер Сіті» у клубному подкасті.