24 травня 2024 18:28

"Ванкувер" змушений зробити знижку вболівальникам через відсутність Мессі у складі "Інтера Майамі"

Клуб MLS "Ванкувер" був змушений зробити знижку в 50 відсотків на їжу вболівальникам, які прийдуть на матч з "Інтером Майамі", оскільки лідери суперника Ліонель Мессі, Серхіо Бускетс та Луїс Суарес не відлетіли на виїзну зустріч чемпіонату. Тренерський штаб дав футболістам відпочити перед двома домашніми іграми.


- На жаль, ми не можемо контролювати, хто грає за нашого суперника, і нам було важливо якнайшвидше зв'язатися. з нашими вболівальниками. Ми завжди хочемо, щоб наші найкращі гравці змагалися з найкращими гравцями нашого суперника, а зустріч із футболістами найвищого рівня була особливо цікава нашій команді. Ми розуміємо, що буде багато розчарованих фанів. Ми все ще прагнемо зробити цю подію особливою для кожного, - цитує гендиректора клубу Акселя Шустера офіційний сайт команди.


Нагадаємо, зустріч 15-го туру MLS між "Ванкувером" та "Інтером Майамі" відбудеться 26 травня. На ній очікувалася рекордна відвідуваність – 55 тисяч глядачів. "Інтер Майамі" лідирує у турнірній таблиці Східної конференції, набравши 31 бал у 15 матчах.