24 травня 2024 08:21

Флік ще у квітні повідомив гравця "Барселони", що очолить каталонців

Німецький фахівець Ханс-Дітер Флік ще 24 квітня цього року повідомив одного з футболістів «Барселони», з яким у нього склалися довірчі стосунки, що він стане головним тренером каталонського клубу після цього сезону. Про це повідомляє Sport.es.

За інформацією джерела, 24 квітня відбулося засідання ради директорів «Барселони», за підсумками якого частина керівників синьо-гранатових була переконана, що іспанський тренер Хаві залишить свою посаду після закінчення сезону. Однак через кілька годин після зборів президент каталонського клубу Жоан Лапорт особисто зустрівся з Хаві, і в результаті емоційної розмови вони дійшли висновку про те, що іспанський фахівець залишиться на своїй посаді.


Однак після того, як напередодні матчу 36-го туру Ла Ліги з «Альмерією» (0:2) Хаві заявив про необхідність покращення складу синьо-гранатових та складнощі реалізації цього через важке економічне становище клубу, Лапорта розлютився на нього та ухвалив рішення про призначення нового тренера, знову повернувшись до кандидатури Фліка.