23 травня 2024 15:26

Віталій ПОНОМАРЬОВ: "Всі розуміють важливість матчу з "Динамо"

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов поділився очікуваннями від матчу 30-го туру УПЛ проти київського «Динамо»:


«Попри те, що «Рух» гратиме проти одного з флагманів українського футболу, команда готується у звичному режимі. Звісно, на нас чекає дуже серйозна гра і турнірне становище теж додає відповідальності. Втім ми постараємось грати у свій звичний футбол та не відходити від своїх ігрових принципів. Команда гратиме на перемогу, як і в кожному матчі до цього, адже «Рух» хоче здобути позитивний результат і зробить все від себе залежне, щоб здобути його.


Наші футболісти протягом сезону показали якісний ріст та прогрес. Вони довели, що можуть боротись за найвищі місця у чемпіонаті України та при цьому демонструвати цікаву гру. Кожен з наших хлопців розуміє значення майбутнього матчу з «Динамо» і вони готові віддати у суботу всі сили заради позитивного результату.


Мабуть, це один з найцікавіших чемпіонатів за останній час, адже ми бачимо, яка цікава боротьба за єврокубкові місця та за виживання, а також довго тривала боротьба за чемпіонство – майже до останніх турів. Вболівальникам дуже цікаво спостерігати за такими матчами та інтригою. Якщо буде така конкуренція, то чемпіонат України лише прогресуватиме і футболісти будуть краще та швидше розвиватись. Багато ігрового часу отримує молодь і з часом ці гравці отримають необхідний досвід та зростатимуть як професійні футболісти, що є дуже корисним для українського футболу».