23 травня 2024 11:03

Джерело: Григорчук не хоче йти з "Чорноморця" до іншого клубу Прем'єр-ліги

За кілька останніх місяців різні ЗМІ сватають нинішнього головного тренера одеського «Чорноморця» Романа Григорчука у команди, які захищають спортивну честь представників аграрної сфери. Такими називались двоє учасників Прем'єр-ліги – ковалівський «Колос» і черкаський ЛНЗ. Та якщо клуб із Ковалівки вже спростував цю інформацію, зайвим доказом чого є затвердження у якості головного тренера екс-виконувача його обов'язків Олександра Поздєєва, то черкаський цього ще не зробив.

А між тим за інформацією Sport.ua, залишати таке футбольне місто, як Одеса, у якому є брендовий клуб «Чорноморець», 59-річний Григорчук не поспішає.


Досвідчений тренер сповнений оптимізму щодо майбутнього одеського клубу, у якому у загальній кількості працює вже шість з половиною років.


З Одесою Романа Григорчука пов'язує чимало. У цьому місті в нього не тільки улюблена робота, а й сім'я, власний дім та симпатії вболівальників. До того ж, останнім часом тренер приділяє увагу вихованню сина Тимерлана, якого хоче бачити продовжувачем своїх футбольних традицій.


Цієї весни власник житомирського «Полісся» Геннадій Буткевич називав прізвище Григорчука у списку можливих кандидатів на роль головного тренера, однак далі слів справа так і не просунулась.


У професіональній тренерській кар'єрі Григорчука крім «Чорноморця» було шість клубів – латвійські «Динабург», «Вентспілс», український «Металург» із Запоріжжя, азербайджанська «Габала», казахстанська «Астана» та білоруський «Шахтар» із Солігорська.