21 травня 2024 20:38

Мартінес про Роналду в збірній: "Ми потребуємо його якостей. Він забив 42 голи в 41-му матчі за "Аль-Наср". Не ґрунтуємося на тому, де грають футболісти"

Роберто Мартінес заявив, що збірній Португалії потрібен Кріштіану Роналду.


Раніше форвард "Аль-Насра" встановив рекорд ліги Саудівської Аравії з гольових дій за сезон - у нього 33 голи та 11 результативних передач.

Головний тренер збірної Португалії Роберто Мартінес включив Роналду до заявки команди на Євро-2024.

"Щодо Кріштіана Роналда, думаю, краще говорити про статистику. Гравець, який забив 42 голи в 41 матчі за свій клуб, демонструє стабільність, здатність завжди бути у формі та якість гри перед воротами, що нам дійсно подобається і чого ми потребуємо.

Ми не робимо вибір, ґрунтуючись на тому, де грають футболісти. Ми хочемо створити найкращу команду та викликати 26 гравців, які увійдуть до її складу. Ми відстежуємо індивідуальні показники гравців та їх роль у роздягальні.

Є гравці, які мають другорядні ролі у важливих роздягальнях та інші, які відіграють важливу роль у менш сильних командах. З березня 2023 року до сьогоднішнього дня ми маємо багато інформації", – сказав головний тренер збірної Португалії.