20 травня 2024 09:32

Хаві про кричалки фанів "Барси" проти Лапорти: "Не подобається, коли представника клубу освистують. Трибуни завжди мене поважали, і я вдячний їм за це"

Хаві не сподобалася обструкція Жоана Лапорта з боку фанатів «Барси».


Головний тренер "блауграни" висловився після матчу Ла Ліги з "Райо Вальєкано" (3:0).


Повідомлялося, що президент «Барселони» вирішив припинити співпрацю з головним тренером після сезону після його заяв про економічну ситуацію в клубі, незважаючи на те, що 25 квітня керівник оголосив, що Хаві залишається. Клуб має заплатити 20 млн євро компенсації, якщо звільнить Хаві та його штаб.


«Мені не подобається, коли представника клубу освистують чи про нього співають щось погане – це неприємно. Я вдячний уболівальникам, які співають про мене пісні, скандують моє ім'я. Я завжди користувався повагою з боку трибун і дуже вдячний їм за це».

Про скандування «Хаві – так, Лапорта – ні»


"Мені це не подобається. Це не те, що я шукаю. Я завжди прагну до єдності, консенсусу та взаємодії, тому мені це не сподобалося. Не люблю, коли на когось нападають, це неприємно. Хочу, щоб усі були щасливими. Вони скандують моє ім'я, і я відчуваю повагу, але ці пісні мені не сподобалися», – сказав Хаві.