20 травня 2024 09:07

Чи винен Лунін у чотирьох пропущених голах? Іспанська преса закрила питання і назвала головну проблему українця

Реал з Андрієм Луніним у складі зіграв унічию з Вільярреалом із рахунком 4:4. Іспанська преса оцінила виступ українського воротаря в цьому поєдинку.


У неділю, 19 травня, Реал в гостьовому поєдинку 37-го туру Ла Ліги зіграв унічию з Вільярреалом із рахунком 4:4.


Андрій Лунін вийшов у стартовому складі мадридської команди та провів на полі усі 90 хвилин – чотири голи він пропустив від Александера Серлота, який тепер є лідером бомбардирських перегонів.


Раніше виступ українця прокоментував головний тренер Реалу Карло Анчелотті, однак також це зробили й іспанські ЗМІ.


Marca – 8/10


«Лунін зробив шикарний сейв після удару Серлота у стилі Куртуа. Потім був сейв після рикошету від Мілітао. Йому не вистачає впевненості в стандартах. Це, безсумнівно, його слабке місце, яке у Куртуа розвинуто до досконалості.

Він нічого не міг вдіяти з голами Серлота... але це футбол. Навряд чи це найкраща візитівка українця напередодні фіналу Ліги чемпіонів. Це не його вина, але це чотири м'ячі в його воротах».

AS


«У розпал галасу про те, хто буде першим номером на «Вемблі», Лунін проігнорував ці суперечки. Він пропустив чотири голи, але нічого не міг вдіяти. Коли м'яч був у його руках, він був як стіна.


На початку він врятував від голу Серлота. А в другому таймі він зробив величезний сейв після удару Траоре. Чи попрощався він із сезоном? Лише Анчелотті знає. Однак якщо це так, то він попрощався сейвами».

Sport – 4/10

«Українець прагнув спокійного дня, а виявилося, що він живе в кошмарі проти Серлота, який «дав йому чотири дози отрути», щоб зробити його 90 хвилин у Кастельйоні гіркими до максимума».


Mundo Deportivo – переможений


«Українець зробив хороші сейви, але нічого не зміг вдіяти з чотирма пропущеними м'ячами».