15 травня 2024 09:39

Ґвардіола: "Тенісисти кажуть, що "подача на перемогу на "Вімблдоні", остання партія, найскладніша"

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола прокоментував виїзну перемогу над "Тоттенхемом" (2:0) у перенесеному матчі 34-го туру АПЛ.


«Це була дуже складна гра. Ми це знали. Вони грають з великою гордістю та інтенсивністю, і проти них дуже важко грати. "Шпори" в майбутньому будуть неймовірними, якщо вони довірятимуть тренеру.


В останній грі все буде у наших руках. Тенісисти кажуть, що «подача на перемогу на «Вімблдоні», остання партія, найскладніша. Так було у матчі проти «Астон Вілли». І багато років тому це сталося із Серхіо Агуеро, який забив на 93 хвилини 20 секунд проти КПР. Це буде така сама гра. Зараз я спокійний,.


Кевін де Брюйне отримав удар по кісточці і не міг нормально бігати. У Едерсона не було струсу мозку, у нього були проблеми з оком. Він не міг бачити належним чином, тому лікар сказав, що я маю замінити його. Ортега – воротар світового класу. Він винятковий, винятковий воротар.


Ми знаємо, за що граємо. Напруга є, суперник дуже добрий. Тому це тяжко, ми це знаємо. Усі приходять на стадіон та кричать. Ці ігри складніші, але ви повинні це зробити. Ми матимемо один вихідний, два дні для підготовки, а потім ми зробимо все можливе від нас», – сказав Гвардіола.