14 травня 2024 14:53

Стоунз незадоволений своїм нинішнім становищем у "Манчестер Сіті"

Ще рік тому Джон Стоунз з'являвся на полі у складі містян на позиції опорного півзахисника та чудово себе проявляв у новій ролі. Англієць був одним з тих, хто посприяв "Манчестеру Сіті" здобути "требл". Втім, нинішня футбольна кампанія для Стоунза складається зовсім інакше.


За інформацією британського видання, Джон Стоунз незадоволений своїм нинішнім становищем у складі містян, попри те, що він зараз перебуває у хорошій фізичній формі і готовий до гри. Захисник зіграв лише один матч Прем'єр-ліги з березня у стартовому складі і стурбований тим, що може втратити своє місце у збірній. Він вважається гарантованим гравцем основи під керівництвом Гарета Саутгейта на Євро, але є побоювання, що тривала відсутність в команді "Сіті" може призвести до того, що його місце в основі можуть зайняти інші футболісти після цього літа. Його майбутнє у складі чинних чемпіонів Прем'єр-ліги зараз під питанням, хоч його поточний контракт розрахований до літа 2026 року.

Додамо, що початок нинішнього сезону Джон Стоунз пропустив через травму стегна. Усього англієць провів 27 матчів у нинішній кампанії, де відзначився голом та 2 результативними передачами.