8 травня 2024 13:18

Мудрик та Зінченко увійшли в рейтинг найгірших гравців сезону в АПЛ: названо головного антигероя Англії

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Англійське видання GiveMeSport склало рейтинг з футболістів АПЛ, які доставили найбільше розчарування своїми виступами в цьому сезоні.


Топ-5 гравців АПЛ цього сезону, які найбільше розчарували

Антоні (Манчестер Юнайтед);
Каземіро (Манчестер Юнайтед);
Джек Гріліш (Манчестер Сіті);
Маркус Рашфорд (Манчестер Юнайтед);
Михайло Мудрик (Челсі);
...

11. Олександр Зінченко (Арсенал).

Таким чином, у цьому списку знайшлося місце двох футболістам збірної України з лондонських грандів. У виданні пояснили, чому на п'ятій сходинці опинився Мудрик.

«Маурісіо Почеттіно став тренером Челсі перед цим сезоном, і від Мудрика очікували великих речей. Однак 23-річний футболіст виявив, що проводить більше часу на лаві запасних, ніж на полі через його погані виступи.

Його рішення було поставлено під сумнів уболівальниками та експертами, тоді як його чотирі забиті голи за сезон не є чимось позитивним».

Також вони пояснили включення у рейтинг Зінченка, команда якого досі бореться за чемпіонство.

«Нещодавно його витіснив зі складу Ківьор, оскільки той вважається більш надійним варіантом в обороні. У цьому сезоні слабкості українця дещо оголилися.

Тепер суперники роблять його мішенню в захисті Арсеналу. Найкращим прикладом цього є легкість, з якою Мохамед Салах пройшов повз нього, щоб принести Ліверпулю нічию 1:1».

В нинішньому сезоні АПЛ Мудрик зіграв у 29 матчах, забив чотири м'ячі та віддав два асисти, а його контракт діє до літа 2031-го.


Зінченко прийняв участь у 26 зустрічах чемпіонату, відзначившись голом та два результативними передачами. Угода Олександра розрахована до 30 червня 2026 року.