1 травня 2024 09:21

Фернандеш про майбутнє в МЮ: "Гравець завжди повинен хотіти залишитися, але й клуб повинен цього хотіти. Якщо мені доведеться задуматися про вiдхiд з АПЛ, то тільки після Євро"

Бруну Фернандеш висловився про можливий вихід з «МЮ».

Раніше з'явилася інформація, що МЮ готовий продати будь-якого гравця, крім Расмуса Хейлунда, Алехандро Гарначо та Коббі Майну.


«Зараз я не думаю про сторонні речі. Зрозуміло, що все залежить не тільки від мене, адже? Гравець завжди повинен хотіти залишитися, але водночас і клуб має цього хотіти. На даний момент я відчуваю це з обох боків.


Я не надто багато думаю про майбутнє, не в останню чергу тому, що цей сезон поки не на тому рівні, на який я сподівався, ні індивідуально, ні колективно.

Ми все ще можемо завершити його перемогою у Кубку Англії. Після цього на нас чекає дуже важливий чемпіонат Європи. Так що, якщо говорити відверто, якщо мені доведеться задуматися про те, щоб залишити Прем'єр-лігу, то тільки після Євро, тому що ніщо не зможе відволікти мене від фіналу Кубка Англії та Євро, зараз немає нічого важливішого за це», – сказав півзахисник « МЮ» в інтерв'ю DAZN.