23 квітня 2024 17:49
1

"Він стане легендою "Динамо": журналіст прокоментував трансферну ціну Шапаренка та порівняв Миколу з лідером "Байєра"

Коментатор та журналіст Віктор Вацко в програмі "Вацко LIVE" висловився щодо суми, яку Ігор Суркіс хоче за Миколу Шапаренка та порівняв півзахисника "Динамо" з лідером "Байєра" Флоріаном Вірцом.


"Треба окремо говорити про Шапаренка. З "Поліссям" був розкішний матч від Миколи Шапаренка. 94% точних передач, 67% виграних єдиноборств, 10 передач у третю зону, 9 з яких точні, і прекрасний забитий м’яч.


А після матчу було інтерв’ю Ігоря Суркіса, де він сказав, що Шапаренко коштує 300 млн. Після таких інтерв’ю мені стає шкода наших гравців. За 300 млн вартості, я можу гарантувати, що Микола стане легендою "Динамо", в якому гратиме до кінця своєї кар’єри.


Керівництво "Байєра" оцінює одного з кращих молодих півзахисників світу 20-річного Флоріана Вірца в 150 млн євро. У Вірца 11+11 за системою гол+пас у Бундеслізі в цьому сезоні, 3+4 у Лізі Європи, 3+4 у Кубку Німеччини. При цьому "Байєр" уже забезпечив собі чемпіонство, вийшов у півфінал Ліги Європи і є великим фаворитом фіналу Кубку Німеччини. І при цьому Вірц основний гравець збірної Німеччини. Вірц - відомий і впізнаваний".

А що там Судаков, Віктор? Вже легенда чи ще ні? І що не так з його цінником?