19 квітня 2024 14:03

Мерсон: "Холанд був виключений із гри з "Реалом", Рюдігер тримав його в кишені. Тренери придумали, як зупинити Ерлінга - йому потрібні інші варіанти"

Пол Мерсон поділився думкою про ігрові складнощі Ерлінга Холанда.


Нападник «Манчестер Сіті» був замінений перед додатковим часом у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти «Реала».

«Зараз команди зупиняють «Манчестер Сіті» та гостроту від Холанда. Вони розуміють – потрібно просто грати глибше. Команди просто перебувають у своєму штрафному майданчику.

В АПЛ є кілька топових тренерів. Вони вигадали план, як зупинити Ерлінга.


Минулого сезону Ерлінг Холанд тікав за спину захисникам, виходив віч-на-віч із воротарем. Зараз суперники розуміють те, наскільки він швидкий і не дають простір для ривків. Якщо Ерлінг отримує таку нагоду, він її реалізує. Ерлінг потрібно знайти інші варіанти.

У нього феноменальна гольова результативність, але проти «Реала» його практично виключили з гри. Можна сказати, що це була гра "10 на 10".

Антоніо Рюдігер прикрив Холанда. Він тримав його в кишені протягом двох ігор, так само, як Вільям Саліба та Габріел у матчі з «Арсеналом» на «Етіхаді», – сказав колишній гравець «Арсеналу» Пол Мерсон.